Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi42
tag
Szerintem ez egész jó ébresztő sok beállítási lehetőséggel. Próbáld ki.
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
LonGleY
veterán
Miért kéne hozzá? Elég, ha az SD kártyára mentesz, azt pedig át tudod tolni a gépre egy adapterrel, adatkábellel, de azt is megcsinálhatod, hogy a fájlokat behúzod a Dropbox-odba egy fájlkezelővel (pl. ES File Explorer). Innentől fogva a a teló visszavihető, az SD kártya pedig formázható, mielőtt újra visszaraknád a készülékbe.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Uhh... akkor megvan az első befektetésed, úgy nézem. :]
Sajnos a driverproblémában nem tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
"Már mindenki win7-et használ?"
Kikérem magamnak az ilyen alattomos feltételezést! Az valami mosópor? Részemről Puppylinux, Picuntu, vagy Android. Ha nagyon muszály az a másik vonal, akkor XP. Amire nekem "kell", arra az is jó. De szerencsére már jó pár hónapja nem láttam a rusnya pofáját. De sajnos, driver ügyben nem tudok segíteni, mert a Kies -nek viszont még sohasem láttam a rusnya pofáját. A Samu drivert manuálisan telepítettem, aztán Odin. Persze amióta van mobil odin, azóta PC sem kellett a romoláshoz.[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Tűzfalprogramokról hallottál? Ugyanúgy működnek mint PC-n. Pl. netelérés szabályozásához ez
Indulást szbályozni ezzel nem tudsz, ha nem akarod használni jegeld, ha használnád, akor hibernáld. Pl. ezzel.ui.:
Root kell hozzájuk!(#42346) Somatom:
A lehetőség megvan rá, csak nem sokan szeretnének tökölni vele. Vagy nem értenek hozzá és nem mernek nekiállni. ondjuk agyatlanbarom módon használva a Link2SD is tud érdekes dolgokat produkálni."Viszont azt fontosnak tartottam, hogy értse is, hogy mi történik ilyenkor a háttérben."
Ha hajlandó megérteni."De ha nincs elég felhasználói tárhelye, akkor úgysincs más választása."
Így van![ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
törölt tag
Root nélkül nem fog menni az SMB. Legalábbis Windows kliensel biztos nem. A Win ragaszkodik a 445 -ös porthoz, Androidon viszont az 1024 alatti portszámokhoz root kell. Szerintem egyébként is bonyolultabb Win felé az SMB, mint az FTP. Androidon úgy tudom, hogy az ES explorer tud FTP szervert. Erről nem tudok többet. A Solid Explorerben az előbb megnéztem, biztos, hogy van mappamegadási opció. Szerintem annál egyszerűbben nem nagyon lehet ilyen kapcsolatot kialakítani. Remélem, nem kell hozzá root! Add meg, mondjuk a 2121 -es portot (de úgy emlékszem, hogy magától is konfigolja és kiírja az elérési adatokat) és ezt írd a PC -n is pl. a TotalCommanderbe!
-
Mr Dini
addikt
Szia!
MirrorOp sender/receiver. Root kell hozzá, illetve korlátozott a free időtartama.
Szerk.: külső hálóról(wanról) eléred egy sima vpnen keresztül! Vagy esetleg egy port forward és hosts fájl trükközése a mobilon.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
törölt tag
-
-
punky10
addikt
válasz petir #146557 üzenetére
Nem volt jó az ötletem,mert a fehér lista alkalmazásával azokat a hívásokat,amik nem a listán lévő számokról jönnek,egyszerűen elutasítja.Neked meg csak annyi kellett,hogy a többi néma maradjon.
Erre meg valóban a ne zavarj mód a megoldás.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest