Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fall-N
üzenetére
De értelek, ez jó is annak akinek.
A PlayStore közvetlen letöltés miért rossz ötlet, az alternatív letöltési források jelyett? Mint nagyon jól leírtad, ott bizony nem mindig tiszta egy app.
Igazad van abba is hogy én még egy appot se vettem meg az életemben. Érdekes mert Winen van jó pár amit viszont szó nélkül megvásároltam, mint ahogy van jogtiszta windowsom is, nem olcsón. Ennek talán 2 oka van, az egyik bzonyára pszihés, ha az Android fennen hangoztatja hogy ingyenes, és az applikációk is így reklámozzák magukat, akkor ugyan miért fizessek érte? És ez nagyon szépen ment, de néhány éve ellep mindent a reklám és AZÉRT hogy gyakorlatilag megvegyem a reklámmentességet, NEM fogok fizetni, hanem erőből leküzdöm. Tűzfal, blokkolók stb. Belőlem ezt váltotta ki az agresszív reklámhadjárat, nem a megvételre ösztönöz hanem inkább olyan dafke se érzés. És ezzel sokan vannak így.
Pl. winen van egy olyan mp3 playerem amit 2001-be készített el a fejlesztője, azóta 3 ráncfelvarrás volt azaz tökéletesen működhet napi frissítgetések nélkül is egy 18 éves app win10-en is. A program valóban free és mentes minden idegesítő adaléktól. Eddig 3x támogattam a fejlesztőt kisebb-nagyobb összeggel mert nem követeli csak megemlíti mint lehetséges gesztust a program elégedett használóitól. Ez így korrekt és ment is neki az euro átutalás.
Érted mit akarok kihozni?
A másik ok pedig hogy megvan a pár darab általánosan használt applikációm, a többi (pl. szeretek néha játszani, egyszerű kis játékokkal) meg átutazó vendég, és azért hogy 1-2 hétig elütöm valamivel az időt, azért nem fogok fizetni.Frissítés, nem igénylem, utálom, az esetek 50%-ba rosszabb lesz mint volt. Tökéletesen teszi azt amit elvárok tőle mindenféle heti frissítgetések nélkül. Akkor minek?
Az összes appom amiket szeretek és használok az kb. 2-3 éves verziók (m.player, képnézegető, navigációk, rendszerbuherálók, office appok stb.) Akkor miért váltsak újabb, erőforrásigényesebb, 3x akkora helyet foglaló, reklámmal teli, korlátozásokkal telepakolt újabb verzióra..?
Pl. MXPlayer. 4 éve használom, a legutolsó reklámmentes verzió van eltéve. Amikor 4 éve beállítottam, testreszabtam, lehetőség van benne hogy a beállításait exportáld egy .xml fájlba. Azóta kb. 8 eszközre tettem fel, telefoncserék, tönkrement tabok újra váltása stb. Mindegyiken tökéletesen fut, a beállításokat importálva máris a megszokott módo működik. A legújabb változat meg minden videó indítása előtt bevág egy teljesképernyős reklámot amit kötelező végignézni. Akkor ismét megkérdem, ugyan miért is frissítsek...?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo