Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ebben a pillanatban néztem, és 13h kor jöt a frissitési értesítés. Aki felrakta annak nem megy.
Nemszoktam auton hagyni a frissitést, így nekem megy a mindig Tv tökéletesen most is. Minden szabadon vehetö csatornán van rendesen hag is.Biztos le lehet venni valahonnan a régit is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én még reménykedek.

"Az ingyenes MTVA FIFA VB applikáció Android, iOS és Windows Phone 8 operációs rendszeren is elérhető lesz. Az esemény előtti héten élesedő online tartalmak közül az élő közvetítések, ismétlések, összefoglalók csak magyarországi IP-címről érhetők el."
-
wiggly
csendes tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
@ zeon.hu Sajnos pont MXPlayer kapcsán írtam. A képernyő alatti három gomb akkor is aktív marad...
A böngészővel van még egy olyan bajom, hogy a billentyűzet el szokott tűnni az esetek többségében gépelés közben. Ez miért van? Lehet valami mást feltenni az android billentyűzet helyett? Hátha azzal nem csinálja.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
erre senkinek nincs ötlete?
nagyon zavaró az állandó rezgés chat közben, de hívásnál szükségem van rá. -
tomy86
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Biztos jól értetted a kérdést? Érdekes az a rom, ami egy fizetős alkalmazást ingyen elérhetővé tesz.(#51313) draco31: a gyári telefonköny beállításaiban nincs ilyen opció? Egyébként egyetértek LonGleY véleményével, a sim-re másolással kapcsolatban (a legkevésbé praktikus megoldás).
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Lassítsunk egy kicsit! A Titanium Backup egy remek eszköz, de ha helytelenül alkalmazod, akkor használhatatlanná is teheted vele a rendszert. Vannak ökölszabályok, amiket be kell tartani. A "Sony" -dolgok gondolom, a rendszeralkalmazások között vannak. EZEKHEZ NEM NYÚLUNK!!! Csak nagyon indokolt esetben. Még azonos készülék, más romverziójánál is csúf dolgok történhetnek, nemhogy egy másik gyártó esetében! Marcedli írt egy jó Titanium Backup cikksorozatot. Nem mai cikk, de a lényeg benne van.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szerintem mindkettőre kell root. Van a Titaniumban lehetőség CWM -en keresztül is, de hogy kerülhet -e CWM egy telóra root nélkül, azt passzolom. Ha a teljes mentés a GDrive -ban van, akkor két lehetőséged van. Ha tudod a konkrét alkalmazás mentésfájl nevét, akkor azt átmásolva az új készülékre, a Titanium menüben van egy importálás opció. Ha nem tudod, hogy pontosan mi kell, akkor hozz létre egy mappát az új készüléken és másold be a teljes mentést! Aztán Titaniumban menü - beállítások - biztonsági mentés mappájának helye. Itt betallózod az átmásolt régi mentés mappáját és megadod, hogy használja azt. Aztán a kívánt alkalmazásoknál csinálsz viszzaállítást. Megkérdezi, hogy programot, adatot, vagy mindkettőt szeretnéd. Ennyi. Ha megvan a visszaállítás, akkor újra betallózod az új készülék mentés mappáját és ha akarsz, akkor csinálsz ide egy mentést az áthozott alkalmazásról. NAGYON FONTOS! Mindkét átállásnál megkérdezi, hogy áttegye -e a jelenlegi mentéseket az újonnan kijelölt tárolási mappába. Mind a kétszer NEM!!! Különben összekeveredik a két mentés, ami csúf galibákat okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo