- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Dolphine #86501 üzenetére
A wunderlist is jó erre, ráadául többen is tudjátok ugyanazt a listát szerkeszteni.
Egyébként sok ilyen van, elég beírni a bevásárló szót a playbe. Egyik jónak tűnő darab: Bevásárló lista -
Jakuu
őstag
válasz
Dolphine #86208 üzenetére
Hat persze hogy jo cucc.
Merheto vele az akku allapota, toltottsege. A toltes feszultsege,aramerossege, ideje.
Tehat meg a tolto,napelem,hordozhato akku bemeno feszultseget is merhetni vele, igy meg a keszulek is ovhato, ha nem megfelelo toltore kerulne.Az 1400 forintos ara is eleg barati azt hiszem. -
Jakuu
őstag
válasz
Dolphine #86205 üzenetére
A toltes nagysagat ?
OLED USB Doctor Voltage detector, battery tester
App helyett egy jo kis cucc inkabb.
-
-
-
törölt tag
válasz
Dolphine #85735 üzenetére
Sztem igen, bár nem próbáltam. De, ha külön roamingot lehet, akkor a wifit is illene tudnia. Elég jól konfigolhatóak a widgetei.
Én csak egy "tudja/nem tudja" felvetés kapcsán teszteltem az SSID alapú szűrést, de aktívan nem használom. Olvasd el a leírását! Én is onnan tudok erről a lehetőségről. -
törölt tag
válasz
Dolphine #85614 üzenetére
Az Elixír2 egy általános diagnosztikai alkalmazás. A 3G Watchdog sokkal "kifinomultabb" nála. Pl. be tudod állítani, hogy melyik Wifi hálót számolja/ne számolja bele. Mifi esetén hasznos. Vagy, alkalmazások adatforgalmát is ki tudod venni a mérésből (pl. a Telenor nem számol adatforgalmat a MyTV -re). A Widgete is sokkal jobban beállítható. Hó közben is tudsz változtatni (pl. kártyásoknál a feltöltéshez járó bónusz net hozzáadása).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest