Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #148020 üzenetére
Inkabb oszd meg a modjat...
-
crok
Topikgazda
Feltettem, adtam jogot, ezt a fent emlitettet is, a Flud beallitasaiban siman legfelul a mentes helyenel ott van az SD kartyam a legorditheto listaban a tarhely alatt. Kivalasztas utan elvezet a jogosultsagkereshez, betallozod az SD gyokeret, megadod a jogot (gomb alul) es voilà.
-
crok
Topikgazda
válasz libus #148124 üzenetére
Ha a system 17GB-jét kergeted az root nélkül nem lesz meg, max. annyit csinálj hogy SD Maid-el (root nélkül is akár) megnézed van-e felesleges rendszer tartalom (thombstones, egyebek) és jó ha tudod hogy a DCIM pl. tartalmazhat ponttal kezdődő .thumbnail könyvtárat amiből láttam már 8GB+ nagyságút is, az is rejtett valamint ha akarsz még érdekesen nagy appokat látni akkor nézd meg pl. a Google Play Services rendszerapp teljes nagyságát, szerintem azon is meg fogsz lepődni (most épp fél giga környékén van). Valamint ahogy látom Solid-ot használsz, a jobb felső sarokban levő ... menüben van lehetőség megnézni és csökkenőbe rendezni melyik könyvtára a belső tárban mekkora helyet foglal. Aztán ott van, hogy hogy néz ki az eMMC-d partícionálása, hogy "hova tűnik" az amit nem érsz el.. meg hogy a /data és a /data/media az ugyanaz a partíció de nem mindegy mit érhetsz el belőle file kezelővel (ahova képet, zenét, videot, egyebet lehet másolni).
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz meridaharcos #148126 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz w.miki #148169 üzenetére
Szerintem ez nem az Android alkalmazásokba hanem vagy az Android szakmaiba vagy méginkább magába a Honor 8 topikjába való. A PIN-t átírni és törölni csak a PIN ismeretében lehet normál esetben. Amúgy gyári visszaállítás, vagy Google Find device és ott törlés.. vagy bootloader nyitása után a megfelelő file-ok törlése után nem lesz PIN. Vagy hátha a Honor 8 topikban mondanak neked egy Honor specifikus módszert.
-
crok
Topikgazda
válasz egyedülülő #148172 üzenetére
"lehetőleg olyan amit a felhasználó nem fedez fel" - akkor ezt most itt ne folytassuk szerintem.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #148260 üzenetére
Milyen készülék / ROM? Pl. Xiaomi-n MIUI-n meg egyes AOSP ROM-okban van un. Gaming mode (MIUI-n Game Turbo), mikor az értesítések megjelenítését le lehet tiltani, DND-be teszi a készüléket ha játszol.. ilyesmi.
-
crok
Topikgazda
válasz p.t.r #148263 üzenetére
Szerintem megoldottak:
Fixed[YouTube] Fixed crash when loading video TeamNewPipe/NewPipeExtractor#441 -
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #148280 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz rushty #148358 üzenetére
A legtöbb rendszeren annyira el lehet tűntetni hogy a frissítései és az adatai ne legyenek a /data-n és így ott helyet spórolj, ezt megteheted pl. ADB-vel, sok esetben még magából a rendszerből is de van rá egy Java-ban írt kis eszköz amivel PC-ről ADB-vel de GUI-val is megoldható (neve ne tévesszen meg), mert gondolom a /system-ből nem akarod törölni mert nem ott nincs helyed. [Itt leírtam] mit hogy lehet csinálni, Xiaomi-ra van benne pár plusz info de 80% igaz bármi más Android-ra is, Google appok kiherélésére neked teljesen jó az a leírás kb. bármilyen Android-os telefonra.
-
crok
Topikgazda
Vanced és Vanced Manager frissítes - Telegramról:
New update to 15.43.32 has been released!
=====================
What's new?
v15.43.32:
• Added toggle to revert to ExoPlayer V1
• Added toggle to hide the new big Create button
• A lot of fixes to old features
• Whatever googled added in this base
v15.40.37:
• Added toggle to enable/disable the new annoying SeekBar/Timeline feature.
• Attempted fix for missing titles on some devices.
• Added support for more translations
• Added one more toggle in the ad settings
[We added both changelogs because we missed 15.40.37's release]..betegyem ide amúgy ezeket, van, akit érdekel egyébként?
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #148407 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz HoTaZo #148456 üzenetére
Szerintem a HTTPS problémát a nem olyan régi biztonságtechnikai átállás okozza amiről itt írtam pár szót két eset kapcsán [1] [2] és a "nem működés" egybe is esik a dátumokkal.
@fatal`: Nem önmagában az a baj hogy a HTTPS-t nem támogatja a régi OS (mert támogatja..) hanem hogy támogatná az de csak nagyon-nagyon alacsony TLS verzióval (TLS1.1 meg SSLv3 ami már régesrég ki van lőve) de Márciustól kivezették minden repoban minden webszerverről világszerte a TLS 1.0 és 1.1-et (opcionálisan TLS 1.3 vagy 1.2 és alatta mindent) és átálltak a webszerverek arra hogy min. TLS 1.2 alatt nem engednek kapcsolatot kialakítani - de az meg csak Lollipop és felette van (Jelly Bean-től támogatott, Lollipop-tól alapból be is van alapból kapcsolva) és szerintem ezért nem megy a 2.3-as Android-al futó Volvó egységen, mert az a ROM a WebView-ban (meg úgy általában) szimplán nem is ismeri azt amit a szerver megkövetelne.
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #148467 üzenetére
Szerintem azért, mert nálad a Messenger magában akarja megnyitni linkeket, nem adja át a rendszernek hogy a rendszerben beállított app nyissa meg. A Messengerben bal felül a saját képedre kattintasz, onnan a beállításokban a képek és médiában van egy beállítás erre vonatkozóan. Szerintem azt kellene átállítanod.
-
crok
Topikgazda
válasz fatal` #148464 üzenetére
Jó, nos, nyilván nem lehetek tisztában azzal hogy te tisztában vagy vele, azt a részt inkább neked is (meg neki is) szántam. Dehát most szégyen vagy nem ezek a hibaelhárítás szempontjából száraz tények csak, csak nem mindegy melyik feléhez fordul majd vele, mert ezzel hiába kopogtat a rádiónál..
-
crok
Topikgazda
válasz Nikaré #148493 üzenetére
Jóval inkább a szakmaiban lenne helye.. és jó lenne tudni milyen tablet, milyen ROM, milyen Android verzió, milyen módszerrel milyen root megoldás van rajta, van-e custom recovery (pl. egy TWRP).
-
crok
Topikgazda
válasz Tökimanó #148543 üzenetére
Az AdGuard-ban nincs olyan keepalive mint a Blokada-ban? Ha nincs.. akkor használd a Blokada-t mert abban is van AdGuard DNS beállítás.. meg keepalive. De nagyon fura ez nekem, mert mintha az AdGuard-nak is lenne állandó értesítése, márpedig az pont "arra való" (jó, programozástechnikailag nem..) hogy ne lőhesse ki a programot a memóriakezelő (olyan könnyen).
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #148547 üzenetére
Hát gondolom "a kanosszát" ismeri és el is járta..
Jó lenne ha végre felfogná a Xiaomi amúgy, hogy ez így nem annyira jó.. -
crok
Topikgazda
válasz lacuska74 #148569 üzenetére
Erre a célra sok app van Play Store-ban.. ha közben azért töltöd is a kocsiban a telefont akkor nem feltétlen kell még app se: a fejlesztői opciók közt szokott lenn egy Tartsd ébren töltés közben opció, ekkor max elsötétül a kép a timeout végén (a lezárás/képernyőkikapcsolás helyett).
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #148598 üzenetére
Sajnos nem tudok most adni - de azért érdekes, hogy az APKMirror aktuálisan elérhető 117.1.8 beta verziója az konkrétan mai, Nov 17-edikei kiadású.. az nyavajog frissítésért? Az előtte levő az a 116.1.9 beta, az Nov. 4-edikei. Esetleg APKPure-on?
-
crok
Topikgazda
válasz Mcrazy #145591 üzenetére
Nincs így külön kategória se az összefoglalóban, én is ajánlottam jópárat valamint az összefoglalóban levő file manager-ek többsége is tud FTP szerverként működni, akár egy SD kártyával is. De pl. amit ajánlottam primitive FTPD az FOSS vagyis free and open source, F-Droid-on és Google Play-en is fent van automatizálóval nem tudom hogy áll de legalább nincs benne reklám, egyszerre tud FTP és SFTP módon is működni és tudja kezelni az SD kártyát is mint forrás könyvtár. (Egyébként a Banana Studio-nak az FTP és az SSH/SFTP reklám nélküli appja is most épp le van árazva, mindkettő 319HUF) Csináljunk erre egy külön kategóriát mondjuk "Fájlátvitel - szerver" vagy valami hasonló névvel? Mit rakjunk még bele?
-
crok
Topikgazda
válasz svgyula #148669 üzenetére
Igen, jól emlékszel, max. Lollipop-ig volt ilyen.. ott szűnt meg, a Marshmallow-ban.. és jött be az adoptable storage mint "megoldás" és emiatt lett kivezetve az USB Mass storage mint alapvető USB-s file átvitel mód és lett behozva az MTP (nem kell umount-olni a storage-et).
Az SD kártya belső tárhelyre formázása itt a legrosszabbnál is rosszabb lehetőség lenne. A készülék 16GB eMMC-vel van szállítva (ha jól látom) amiből jó esetben olyan 10 GB használható fel a felhasználó részére (appok adata + rendszerappok frissítése + képek + videok + miegymás = /data partíción és annak a /data/media könyvtárában (ami a belső tárhely tulképp')) és emellé (..helyett, lásd később) tennél be egy 4GB microSD-t ami jó, ha Class 4-es (vagyis vélhetően nem túl gyors és kicsi, UHS-1 / Class 10 alatt még gondolatban elvetném) és ezt tudja neked "belső tárnak" formázni ha adoptable storage-ot választ ki, már ha tud, mert ugyan MarshMallow-ban jött be a dolog és a készüléken és Oreo van a készüléken de ehhez támogatás kell a ROM oldaláról is (nem minden gyártó engedi meg hogy adobtable storage-ként lehessen microSD-t használni, pontosan a sebessége miatt). nem nagyon lesz vele kisegítve mert a kártya kisebb mint maga a belső tárhely, áthelyezni rá a rendszer nemigen fogja tudni a már fent levő dolgokat és marad a szívás, hogy képet / videót / egyebet akkor az EXT4-re formázott 4GB lassú microSD-re fogja tenni de az appok maradnak a /data-n, a belső eMMC chipen így is úgy is hacsak át nem teszed ha tudja a ROM és engedi az app is (android:installLocation). Ráadásul ha ki akarja venni a microSD-t akkor nem tudja, EXT4-el formázza és titkosítja, nagyon nem triviális mount-olni és|vagy kinyerni belőle adatot mondjuk PC-n.. szóval ha lecserélné nagyobbra az kb. egyben egy fact. reset-et is jelentene. Írtam róla bővebben [1] [2] Nem véletlen találták ki az OBB file-ok (pl. játékok nagy blob file-jai) tárolását a /data/media-n vagyis a belső tárhelyen, mert így pl. az adoptable storage-al átkerülnek a microSD-re és egyben "felszabadul" a hely a /data-ról.
Szóval szerintem marad a root, marad az SD kártya EXT4-re formázása kézzel és a Link2SD vagy hasonló.. már ha mindenképp microSD-re kell valahogy tenni az appokat. A kérdéskörnek egyébként jobb helye lenne az Android szakmaiban.
-
crok
Topikgazda
válasz ktomee #148674 üzenetére
Első három ötletem:
- Island
- Shelter
- Parallel Space
De egész sok van ezeken kívül is, akár Play Store-ban is (a letöltésszám / csillagok / népszerűség miatt) de leszedhetők alternatív áruházakból, mint APKMirror, APKPure, UpToDown.. Az Island és a Shelter pl. elve open source, Github-ról vagy F-Droid-ról is hozzá lehet jutni.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #148735 üzenetére
Azért nem válaszoltam mert nem tudok róla, ami viszont biztos hogy se routerrel se IP korlátozással se egyéb mással nem tudod megoldani mert nem úgy működik, ezt a YT Kids kellene tudja sajnos.. full ki is iktattuk a repertoárból.. tele van a support fórum szülőkkel akik ugyanezt szeretnék elérni, de "kindly note" nincs megoldás:
"Note: while you can use Approved Content Only to select videos in a specific language, there isn’t a way to change the app to only show videos in a specific language at this time." -- ekkora értelmetlenséget én is régen láttam.. lehetdenemlehetbocsi..Igen, sajnos ismerem a dolgot, mélységében.. tele az emberek hócipője vele, ha gondolod keress rá arra is hogy Elsagate mert mindig van lejjebb, hidd el a nyelv a legkisebb gond a YT Kids-el sajnos..
-
crok
Topikgazda
válasz Donki Hóte #148741 üzenetére
Ugy, hogy Blokada-t hasznalsz pl. (:
-
crok
Topikgazda
válasz Donki Hóte #148743 üzenetére
A Play-es vagy a "rendes"?
-
crok
Topikgazda
válasz Donki Hóte #148747 üzenetére
Igen, az a rendes, semmi torrent.. (: A Play-ben a Blokada Slim van csak..
-
crok
Topikgazda
válasz Donki Hóte #148749 üzenetére
Akkor eleve rosszfele indultal mert host/DNS alapu megoldassal YT-on belul nem lesz hatekony.
Akkor inkabb alternativ YT kliens, mint pl. a NewPipe. Csak tartsd frissen mindig, mert ahogy valtoztat a Google ugy kell kovetni neked is.. Amugy a Vanced miert nem megy fel?
-
crok
Topikgazda
Aki az NLL féle ACR-t használja: úgy látom most le van értékelve a full verzióhoz a licence
600.259.- meg a PowerAmp Unlocker is1400.389.- meg a Franco Kernel Manager is1490.449.-.. meg még egész sok egyéb app. Érdemes nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest