Új hozzászólás Aktív témák

• Véreshurka

senior tag

Sziasztok!

Azt meg tudná mondani vki, hogy hol tudnám megnézni vhol (Play-en) azt a teljes listát ami appokat feltettem? Most is bennt vagyok a Playen a fiókommal, de asztali gépen nézve, böngészőből az Alkalmazásaim/Összes alaklmazás alatt elég sok nincsen feltüntetve (most ami hirtelen eszembe jutott az egy Rayman játék, de van még egy olyan, ahol adott tullajdonsággal rendelkező teleszkópokhoz tudnám megnézni, hogy milyen ókulárt lehet még vele normálisan használni, csak sajnos nem jut az eszembe az alaklmazás neve, pedig meg is vettem a licencet, de most egyszerűen nem látom sehol, meg lehet van még pár olyan amit már el is felejtettem).

Illetve akkor már nem tudtok vmi olyan appot javasolni ami pontosabban gyűjti az általam használt appokat (elég lenne csak a nevüket, esetleg egy linkkel a Play-hez)? Valami olyasmire gondolok, mint mondjuk egy SeriesGuide szerű app. Jó lenne ha egy kicsit részletesebben tudnék keresni a sajátjaimon belül (pl: megvett vs. ingyenes, értékelt vs. nem értékelt, stb.)

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés