- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani vki, hogy hol tudnám megnézni vhol (Play-en) azt a teljes listát ami appokat feltettem? Most is bennt vagyok a Playen a fiókommal, de asztali gépen nézve, böngészőből az Alkalmazásaim/Összes alaklmazás alatt elég sok nincsen feltüntetve (most ami hirtelen eszembe jutott az egy Rayman játék, de van még egy olyan, ahol adott tullajdonsággal rendelkező teleszkópokhoz tudnám megnézni, hogy milyen ókulárt lehet még vele normálisan használni, csak sajnos nem jut az eszembe az alaklmazás neve, pedig meg is vettem a licencet, de most egyszerűen nem látom sehol, meg lehet van még pár olyan amit már el is felejtettem).
Illetve akkor már nem tudtok vmi olyan appot javasolni ami pontosabban gyűjti az általam használt appokat (elég lenne csak a nevüket, esetleg egy linkkel a Play-hez)? Valami olyasmire gondolok, mint mondjuk egy SeriesGuide szerű app. Jó lenne ha egy kicsit részletesebben tudnék keresni a sajátjaimon belül (pl: megvett vs. ingyenes, értékelt vs. nem értékelt, stb.)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Mobilinternet
- Bluetooth hangszórók
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest