Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rossz helyről hívtam meg a refreshFriends metódust, és a megfelelő dolgok együttállásával előfordulhatott, hogy valid accessToken nélkül indítottam a Facebook felé GraphRequestet. Az accessToken kezeléséhez a Facebook SDK abstract AccessTokenTracker osztályából származtam le, és az App elindulásakor még nincs accessTokenem, mindig csak pártíz - párszáz miliszekundummal később, mert ez valahogy jön a szerverről (el van előlem rejtve a működése). refreshFriends-et csak akkor szabad meghívni, ha már van accessToken.
debug módban annyival lassabb lehetett az alkalmazás, hogy megjött a Facebooktól az accessToken, mielőtt a GraphRequest kérés megtörtént volna. Legalábbis ez a tippem.
Megoldás az volt, hogy az App indulásakor megnézem, hogy az accessToken null-e, és ha igen, akkor nem hívom meg a refreshFriends-et. Ehelyett meghívom a tokenTrackerben, ha érkezik egy új token, ami nem null.
Ezt régen is hasonlóan csináltam, de azóta refaktkráltam a kódot, mert kurva zajos volt, és ekkor mászott bele a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Képregény topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest