- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Az infot én is úgy találtam egy példaprogramban, de lehet ListView egy sima Activityben is. A setListAdaptert a ListView-n belül kell kiadni.
ListView listView = (ListView) findViewById(R.id.listView);
// Assign adapter to ListView
listView.setAdapter(dataAdapter);
Arra figyelj, hogy az AsyncTask logikája szerint a konfigurációs változásokhoz az Activity alkalmazkodik, tehát a listView-t ott kell "létrehozni" (első sor), viszont a feltöltése történhet az AsyncTaskból is. Bár én inkább úgy oldanám meg, hogy az AsyncTask adja az adatokat az Adapter mögé, és az onPostExecute (vagy az onProgress...) csak az adatok megváltozását jelzi.
((A kötelező list elem csak a "gyári" adapterre vonatkozik, de azt át lehet és szabad (néha kell is) írni, és akkor olyan lista-elemeid lehetnek, amit csak akarsz.))
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs