Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, nos hát egy olyan kéréssel fordulnek hozzátok , hogy én igazábol már joparszor nekifogtam hogy csinálgatok androidos programokat magamnak, de sosem jött össze mert az android studio, ha jol emlékszem valami hax vagy hex hiba lehetett, emulatorral és sosem tudtam elinditani , olvastam hogy valami a procim miatt van
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?
Köszönöm nagyon előre is ...
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Crimson Desert
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?