Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok, remélem jó topicot választottam..
Alcatel Idol S készülékem van, amit vásárlás óta problémamentesen használok, viszont pár napja azt veszem észre, hogy mobilnetet használva a térerő jelzés nem kék színű, hanem szürke. Adatforgalom van, mert minden applikációt tudok a neten használni, de a gmailes levelek nem érkeznek meg a telefonra csak ha az alkalmazáson belül kézzel frissítek, vagy pl a fb-on írt üzenetekről sem jön jelzés.
Ahogy felcsatlakoztatom wifi hálózatra, a jel egyből kékre vált (úgy tudom ez jelzi a google szinkront is) és wifin lógva azonnal bejönnek a levelek is.
Szinkronizáció egyébként rendben, de nem tudom mit lehetne még ellenőriznem, mert elméletileg mobilneten is ugyanúgy kellene működni a dolgoknak,mint wifin.Ha van ötletetk, hogy mit nézzek meg a beállításokban, kérlek osszátok meg. Előre is ksözi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest