Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
CCester
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Az eredetileg ígért november 14-hez képest két hetes késéssel, de végül feladták az iPlay30-at. Tegnap pedig megérkezett. Ez akárhogy számolom csak 13 munkanap volt, úgyhogy erősen túlteljesítették az ígértet és az elvártat is. És még a fa alá is be tudom tenni. Köszi a segítséget, hálás vagyok. Ha majd használta az címzett, akkor írok róla pár sort, ha úgy alakul.
-
CCester
csendes tag
válasz
Ati bá
üzenetére
Rossz usernek valaszoltam, bocsi!
@cidalain
A Huawei-t az Android 10 hianya miatt kizartam, ha jol tudom az nem fog jonni ra. Radasul meg akciosan is dragabb, mint az iplay. Megrendeltem a Alldocube-t, elvileg a 20 munkanap szuken, de belefer karacsonyig (majd szugeralom a postat), ha pedig nem er ide csak utana, az sem lesz akkora tragedia, lesz mas is a fa alatt. Koszi a segitseget. -
CCester
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, hogy teljesen kívülálló vagyok tablet téren. Karácsonyra szeretnék tabletet ajándékozni. (nem tragedia, ha nem ér ide addig.)
Lényegében netezésre lenne használva, yt, Netflix leginkabb. Jó lenne, ha Netflix menne HD-ben.
A keret 50 ezer forint korul van es nem ragaszkodok hozzá, hogy itthonról szerezzem be.
Itthonrol neztem a Lenovo TAB M10-et, de a 2 giga memoria annyira nem szimpi.
A topicot olvasva megtetszett a Alldocube iPlay 30, viszont nem tiszta számomra, hogy HD-ben tud-e majd rajta streamet nézni.
Szóval a kérdésem. A iplay30 a fenti kriteriumoknak megfelel? Amennyiben nem, tudtok nekem ajanlani hasonló kategóriában egy masik tabletet?
Előre is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX