Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Nem rossz, külsőre is szépen néz ki (az is fontos a hölgynek akinek lesz
). Mondjuk most megakadt a szemem az LG G-Pad v700-on, ami ugyan már 65e körül kapható, viszont Qualcomm soc van benne és van még pár extra a Lenovo-hoz képest, ami jól jöhet. Majd kiderül belefér-e még. -
bozont
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Pedig semmi extra elvárás nincs nincs a felsoroltak közül, legalább is én azt hittem így 2014 vége felé. Mint mondtam a 2GB ramot elvetettem, a 3G sem olyan lényeges. Tehát 50e Ft-ig nincs egy olyan hardver sem, ami megfelelő sebességet nyújt netezéshez és multimédiához? Vagy a bt-s cuccok csatlakoztathatósága és GPS a probléma?
-
bozont
veterán
Üdv
10"-os méretben kellene egy tablet, 50e Ft-ig. Játék nem nagyon lesz rajta, inkább böngészés, film zene. Magyar nyelvet mindenképpen tudja. Minimum HD körüli felbontás jó lenne. Kell még wifi, GPS, bluethoot bill és egér, esetleg 3G támogatás. Jó lett volna 2GB ram, de ahogy látom ebben az árkategóriában nem nagyon van ilyen.
Mi lenne a legjobb vétel? Az ilyen Overmax, Goclover, Navon, Ionik márkák teljesen ismeretlenek számomra.
Egyelőre a külföldi rendelést kizárnám, de opcióként jöhet ajánlat, ha van jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Mondjuk most megakadt a szemem az LG G-Pad v700-on, ami ugyan már 65e körül kapható, viszont Qualcomm soc van benne és van még pár extra a Lenovo-hoz képest, ami jól jöhet. Majd kiderül belefér-e még.
Dr.NX