Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Hali!
20.000 alatt milyen Androidos tabletek jöhetnek szóba? A 7"-osak között nézelődöm.
Néztem egy ilyet. Arra lennék kíváncsi, hogy a benne lévő proci mennyire jó?
Vagy ebben esetleg a 800-as VIA jobb lehet?Esetleg valami olyan oldalt nem tudtok linkelni ahol fel vannak sorolva a különböző "mobil" procik és rangsorolva vannak?
Előre is köszi!
Üdv! Gábor
(#9758) z0d1AK
Köszi!
Ha magamnak kellene én sem ebben az árkategóriában keresgélnék
Egy havert nem tudok róla lebeszélni és ha már menthetetlen, próbálnék segíteni neki a legjobb kiválasztásában.
Ha mégis ennél maradunk a procik terén lehet tudni, hogy melyik lehet jobb választás? Vagy teljesen mindegy?Én azt mondtam neki, hogy legalább GPS legyen benne, mert ha anélkül veszi később megbánja, de nem akar többet szánni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest