- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
#z0d1AK, #Gzolo: Köszönöm a gyors választ!
Akkor ezek szerint usb kábeles, vagy hdmi-s összekötéssel nem kivitelezhető?
Mint pl. Mac-en az iDisplay ([link]) megoldása.
A lényeg, hogy ne kelljen hozzá net. (Bocsi ezt kihagytam a kérdésből.)Szerk.: Hopp, most nézem az oldalukat, és van "for PC and Adroid verzió" is. Lehet, hogy meg vagyok mentve?
-
SentryGun
aktív tag
Egy egészen egyedi kérdésem lenne, kereséssel nem találtam rá semmit...
Van arra lehetőség, hogy egy tabletet Win kiterjesztett asztalként használjak?
A méret fontos a mobilitás szempontjából (7" - Wayteq xPad, ami árban még értelmezhető erre a főfeladatra), tehát ezért a tablet.Pl. Rengeteget idegen nyelvű tanulmányt kell pdf-ben olvasnom, és ezt úgy oldom meg, hogy notebook + 22" TV kierjesztett asztal, és amíg a monitorról olvasok, a notebookon írom a jegyzetet. Viszont könyvtárba nem vihetem magammal a TV-t, és erre az esetre érdeklődöm a tabletes lehetőségekről...
Ami trükkössé teszi a dolgot: Tudom, hogy tablet is lejátssza a PDF-et, DE akadémiai MobiMouse viszont csak win alatt van... (A világ legboldogabb embere lennék, ha lenne tablere is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest