- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
válasz
Kiralybali #51417 üzenetére
Na, pikk-pakk megkaptam az emag-tól az ASUS Nexus 7-et.
Bekapcsolatm megnézni. Első benyomás pozitív. A Ghoo tablethez képest egy nagy lépés, persze nem is egy árkategória a kettő.
A kijelző gyönyörű, a működés gyors, a déli környékén a sínek túloldalán kévő shel kútnál lévő wifi-t is kejelezte (wifi pl. a Ghoo egyik legnagyobb gyengéje volt a sebessége mellett).
Frissítettem az androidot 4.4.4-re. Mondjuk azt nem értem miért verziónként kell egyesével, és nem egyből a legfrissebre, de ez tuti nem nexus specifikus... -
Kiralybali
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásán töröm a fejem, és gondoltam a többi eszközhöz hasonlóan ebben a témában is lesz egy mit érdemes venni topic. Kicsit csalódnom kellett. Egy adagot visszaolvastam, de többnyire csak kérdéseket láttam, hogy x forintért mit érdemes válastani, mi a best buy, de válaszokat sajnos nem
Én gyerekeknek venném. jelenlegi egy Ghoo tablet, ami sokat nem ér, és az aksija bemondta az unalmast, nem lehet tölteni.
Olyan kellene, aminek az aksija nem gagyi és lehet rajta játszani (pl. minecraft). Gondolom 4 magos alá nem érdemes menni, de valahol láttam egy ISP paneles 1200*x felbontásút, ami elvileg 4 magos, de minden vélemény az volt rá, hogy k lassú. Szóval gondolom a mag se mindegy.
Keret 35K, kínlódva 40.Egy indokokkal megtűzdelt válaszban bízva, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest