Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Igaz, hogy nem tablet de android AKCIÓ
Az edigitalban a ConCorde Android Mini PC 101 most a hírlevélben található DDCBGD kupon kóddal (a netes vásárlás utolsó lépésében kell megadni) 14.900Ft helyett csak 9.900Ft. Én vettem egyet, ha valaki gondolkodott ilyesmin akkor április 21-ig (vagy a készlet erejéig) szerintem érdemes. -
válasz
keccsa
üzenetére
Van akinek huawei-re Y usb kábellel már sikerült tabletre dugni hdd-t!

Egy plusz lehetőség: (thx mkRoland) "Sikerült működésre bírnom egy 2,5"-es külső házas vinyót, aminek nincs külön tápegysége, ellenben mini-USB-B csatlakozójához gyárilag olyan kábelt adtak, aminek 2 darab USB-A vége van (Y kábel), az egyiken adatforgalmat is lehet végezni, a másikon csak áramot vehet fel, ha az 1.-ről keveset kapna. Egy MEDION márkájú Drive-n-go 500 GB-os tárhellyel és 8MB cache-el megáldott percenként 5400-at pörgő-forgó Seagate Momentus leledzik benne. Az USB-kábel adatkommunikációs végét a tabletbe dugtam OTG-kábellel, a betáp felét pedig (lusta voltam töltőfejet előszedni a táskámból) a laptop megfelelő USB-nyílásába. Q5-tel gyönyörűen elérhetővé vált a külső vinyó 1. partíciójának teljes tartalma a táblagépen, egy sorozat-részt elindítottam, belepörgettem, nem csúszott a kép- és a hang sem, látszólag olyan sebességet produkált, mintha belső tárhelyről vagy SD-kártyáról nézném!
-
Sziasztok!
Az itt olvasottak alapján (KÖSZI!) ma boldog tulaja lettem egy Concorde 7015-nek. Még épphogy elkezdtem nyúzni, egyelőre nagyon tetszik! Aki nem tudta annak mondom, hogy ha van és bemutatjátok a CNS klubkártyátok akkor még 5ezer Ft-al olcsóbban lehet elhozni a masinát, ettől leesett az állam
A boltban (vagy szervízben?) tök korrektek voltak, minden kérdésre kimerítő választ kaptam, megnyomkodhattam a tableteket, bár nem volt könnyű oda találni mert kicsit el van dugva az udvarban.
Ez a 7015 kistesónak lesz első androidos tapasztalathoz pont jó lesz neki, nekem még 1 hetet kell várni a 9.7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX