- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hali!
Laptop kiváltásra szeretnék tabletet venni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 10, vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - használt, de sok garis, jó állapotú lenne a legjobb, de új is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - garancia miatt itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - főként excel és word (emiatt nagyon fontos, hogy valamilyen billentyűzetet valahogy lehessen rá csatlakoztatni - laptopként funkcionáljon), másodlagosan hd filmek (matt, minőségi kijelzőnek nagyon örülnék), online filmek böngészőből, online rádió (viszonylagos hangminőség miatt írom), játék csak olykor-olykor, vagy semennyire
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. - sajnos abszolút nem vagyok képben, hogy mennyiből lehet ilyet kihozni. 100K talán?Dell Latitude E6530-at kell kiváltson.
ASUS Transformer Pad TF103C-t próbáltam, de billentyűzet nélkül. Nekem gyenge, lassú, ennél biztosan több kell, filmet néztem rajta, elég hangos, de a fényes kijelző nagy hátrány.
Köszi!
mod: jó akksi előny.
-
Hali!
Ismerős keres 8 éves lányának tabletet, hogy ismerkedjen vele. Nem kell komoly, használt is jó, de garancia kell. Korábban Tesco-ban látott valamilyet 15K-ért, de már nincs belőle. Én ezt néztem neki: Wayteq Xtab70dci. Szerintetek ez megéri? Olyan 20K-ig mit ajánlanátok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest