Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
xemelon
tag
válasz
MrBabineni
üzenetére
nekem a xiaoxin 2021-es verzió van, snapdragon 870-el, szerintem ennek semmi baj a kijelzőjével, viszont nincs netflix HD
-
®abstract®
őstag
válasz
MrBabineni
üzenetére
nagyon jo vas mind2.nekem saomi telefonom van,emiatt a mi pad szerintem
Belső is erosebb,joval.lenovo gyengebb hardver,antutu v.9. 340-350E pont,szoval azert nem piskota.Lenovo azert a penzert nagyon megeri,ami az oldalon van,de most meg nincs,majd megerkezik...utobbi,nagyon olcson lesz,annyiert mi pad et sehol nem fogsz kapni!
Ha figyelembe veszek mindent,a lenovot vennem.De segit neked az,ha videokat nezel mind2 rol. -
Somatom
veterán
válasz
MrBabineni
üzenetére
Nehéz ügy. A Xiaomiban erősebb a SOC és talán esélyesebb a frissítésre.
A Lenovo viszont Oled, van tárhelybővítés, ujjlenyomatolvasó, GPS.
Elvileg mindkettő Netflix HD kompatibilis, de erről nem ártana konkrét tapasztalat.
Plusz MIUI. Van, aki szereti, van, aki menekül tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX