- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezeket ne: link1, link2, mert ezek egyértelműen iPad méretűek. A 10"-os tablet belefér ugyan de az átlátszó rész kisebb mint a screen size!
(természetesen kisebb tabnál jó lehet, de az meg el fog csúszkálni)Ilyesmivel szemezek én most, de még nem rendeltem meg, itt látszik hogy nagyobb az átlátszó rész, mint a screen size. De ez meg mocskos drága...
Tudom hogy droidosat keresel, csak az árszint miatt írtam le hogy mennyi egy olyasmi felépítés mint ami neked kéne. Ez pl 210 rugó. Ez beszerkózható itthon is, nyilván kicsit többért. Winmate M700 is elérhető Androiddal itthon, de az sem lesz olcsóbb. Ezek 100%-ban teljesítenék az igényeidet.
De ha van rá lehetőséged körülnézhetsz külföldi oldalakon (ebay, amazon, neadjisten kínai shopokban), hátha van olcsóbban vagy kicsit kevésbé masszív cucc. Neked a "Rugged Tablet" a kulcsszó. -
cidalain
veterán
a feltételekből jócskán le kell adnod, vagy gyűjtögetni még elég sok zsetont.
múltkor volt a kezemben (ugyan win 8-as) 10"-os rugged tab, tökömtudja milyen katonai szabványnak megfelelő, mindenálló, extra akkuval hogy 12 óra képernyőidőt visz... 2000 €-nál kezdődött az ára! namost droidból sem olcsóbb szerintem sokkal ugyanez.
vízállóság miatt most vásároltam nemrég univerzális tokot a 3-5000 Ft-os tokok csak ipad 9,7"-es kijelzőre jók, a standard 10-es kijelző téglalaposabb alakú, így 2,5 centis csík nem látszik ki. Ami jó vízálló tok az 12000 Ft körül van, igaz egyből van rajta tenyérpánt is.
Én ilyet ajánlok, meg bele egy jó tablet, de akkor még az ütésállóság hibádzik. Talán egy extra bumper elég lehet, de ha üvegre esik pont, akkor vége.
Sony Z3 lehetne még, de ott önmagában a tab többe kerül, mint amit szánnál rá. Por/vízállóság gyárilag megvan. Ütésállóság nincs. Üzemidő kérdéses hogy 8 óra folyamatos használat mellett bírja e az az erős vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest