Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezeket ne: link1, link2, mert ezek egyértelműen iPad méretűek. A 10"-os tablet belefér ugyan de az átlátszó rész kisebb mint a screen size!
(természetesen kisebb tabnál jó lehet, de az meg el fog csúszkálni)Ilyesmivel szemezek én most, de még nem rendeltem meg, itt látszik hogy nagyobb az átlátszó rész, mint a screen size. De ez meg mocskos drága...
Tudom hogy droidosat keresel, csak az árszint miatt írtam le hogy mennyi egy olyasmi felépítés mint ami neked kéne. Ez pl 210 rugó. Ez beszerkózható itthon is, nyilván kicsit többért. Winmate M700 is elérhető Androiddal itthon, de az sem lesz olcsóbb. Ezek 100%-ban teljesítenék az igényeidet.
De ha van rá lehetőséged körülnézhetsz külföldi oldalakon (ebay, amazon, neadjisten kínai shopokban), hátha van olcsóbban vagy kicsit kevésbé masszív cucc. Neked a "Rugged Tablet" a kulcsszó. -
cidalain
veterán
a feltételekből jócskán le kell adnod, vagy gyűjtögetni még elég sok zsetont.
múltkor volt a kezemben (ugyan win 8-as) 10"-os rugged tab, tökömtudja milyen katonai szabványnak megfelelő, mindenálló, extra akkuval hogy 12 óra képernyőidőt visz... 2000 €-nál kezdődött az ára! namost droidból sem olcsóbb szerintem sokkal ugyanez.
vízállóság miatt most vásároltam nemrég univerzális tokot a 3-5000 Ft-os tokok csak ipad 9,7"-es kijelzőre jók, a standard 10-es kijelző téglalaposabb alakú, így 2,5 centis csík nem látszik ki. Ami jó vízálló tok az 12000 Ft körül van, igaz egyből van rajta tenyérpánt is.
Én ilyet ajánlok, meg bele egy jó tablet, de akkor még az ütésállóság hibádzik. Talán egy extra bumper elég lehet, de ha üvegre esik pont, akkor vége.
Sony Z3 lehetne még, de ott önmagában a tab többe kerül, mint amit szánnál rá. Por/vízállóság gyárilag megvan. Ütésállóság nincs. Üzemidő kérdéses hogy 8 óra folyamatos használat mellett bírja e az az erős vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX