- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Első körben ezt találtam:
http://www.driverowl.com/p/Toshiba/AT300-SP0201L/Driver/170337
Biztos van még....
Üdv: StMiklosHát ez az.. Hogy nem találod a másik pipálandót, a 4.0.4-nek rengeteg ága-boga van, azzal a 3 számmal nem azonosítható, főleg mert a Toshiba eléggé egyedire szabhatta, mert ad rá.
A kínai amit talál rálöki, aztán boldogulj. (Persze nem Toshibával, de boldogulok is!) -
stmiklosi
tag
Szevasz!
és pipa az USB hibakeresés és !!!!!USB hibakeresés értesítései kockába.!!!!!
Igyekszem pontosan fogalmazni, előbb is azt tettem... !!!xxxxx!!! Ettől jelenik meg az értesítés, ha csatlakoztatod, persze más is kellhet hozzá. Csak nem tudom ott van-e...
Ha mégis, mert nem kevés Tabletfajta és hozzá szükséges driver van, akkor google (én sem tennék mást ezek után)..
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
Szevasz!
Nem biztos hogy akkor tudnék mondani valamit, de igazából azt sem tudom milyen verzióju program fut a gépeden.
Azt sem tudom, hogy XP-hez, vagy Win7-hez akarsz csatlakozni?
Mindenesetre Beállítások_Fejlesztői lehetőségek_ és pipa az USB hibakeresés és USB hibakeresés értesítései kockába.
És igen, kell hozzá driver a PC-n... (Ha már a PC nem keresi)
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest