Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Max1mus
üzenetére
Teljesen jó, hogy leírtad a véleményed, többet ér egy ilyen, saját tapasztalaton alapuló írás!
A legtöbben idejönnek kérdezni (ugyanazt nagyjából), de arra már alig veszi valaki a fáradtságot, hogy hozzá is adjon a közösséghez.A Netflix kérdésre én is kíváncsi vagyok, mert a tesztben írnak Widevine L1 szintről.
"Tartalmat fogyasztani ellenben igen jó a géppel: egy jó videólejátszót mindenképpen le kell töltenünk, viszont az alapvető adottságok megvannak: Widevine L1-es védelem a nagyfelbontású streamek alapfeltételeként, kellemes fényerő, és egy valóban sztereó hangszórópár. Erős, basszusokkal teli, élénk hangzásvilágot ad a Smart Tab, viszont túlgondolni nem érdemes: hallottunk már vékonyabb tabletben is szebb, részletesebb hangképet mutató hangszórópárt, ez egy afféle erős közepes, filmezéshez és játékhoz kellemes, akusztikus zenéhez kicsit karcsú tud lenni." -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Max1mus
üzenetére
A Snapdragon 439 teljesítménye a 100 ezer forintos ár mellett nálam kiejtette a best buy kategóriából, önmagában a jó hangszóró meg a gimmicky állíthatóság nem tűnik akkora cuccnak. Túl sok véleményt itt a fórumon sem olvastam róla. Persze ettől még lehet hogy valakinek ez a tökéletes választás.
-
pajibá
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Nem engem kérdeztél, de mivel pár napig volt Samum ezért írok. Nekem nem jött be. Fagytak az alkalmazások, lassú volt. Az a proci, és a ramok kevesek ahhoz a géphez. Ezt több helyen is olvastam. Huawey M5 lite lett a következő. Ezzel megvagyok elégedve. Gyors, szép kép, jó hang. Igaz én nem játszom rajta. Böngészés, olvasás, kis vidik nézése, ezekre tökéletes.(Bocsi nem Lenovo!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 WQHD OLED 120Hz Touch i7-12700H 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX