- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
Még nem volt a kezemben olyan Lenovo. De tegnap rendeltem, szóval jövő héten már lesz tapasztalatom vele. Általános dolgokra elégnek kell lennie.
Én munka célra vettem, egy spéci appot kell futtatnia, ráadásul terepen. Persze a megrendelőnek nem volt sok pénze, így esélytelen volt egy ipari, félipari tablet. -
cidalain
veterán
Nincs bikább 8-as tabet 150-ért.
Csak 60 környékén 3 GB rammal Lenovo M8 fullhd, esetleg Huawei Mediapad M5 8" Lite. 1-2 boltban kaphatóak csak.Egy tablet élettartama nem nagyobb, mint egy telójé. Ezek 2 év múlva nem lesznek rosszabbul használhatóak arra amire most szánják. Így hülyeség (szerintem) most nagy pénzért venni valamit csak azért hogy 5-6 év múlva még mindig azzal pöttyögjünk, mondván hogy ez egy csúcs tablet (... ja, 6 éve ugye). Én inkább vennék aktuálisan megfelelő hardvert (nem túlméretezni az igényekhez amik lehet hogy nem is fognak kialakulni), és inkább gyakrabban cserélgetni. Mivel gyereké lesz, óhatatlanul is felmerül, hogy leeshet, sérülhet, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest