- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
Win8 alatt felismeri. A drivernek fel kéne mennie, engedélyezni kell és utána sárga háromszögesen de ott lesz az eszközkezelőben. Próbálj ADB devices-t hátha.
Amúgy meg próbáld ezt.Edit:
Nos én is rákerestem és a lengyel fórumon a motorolás drivert ajánlják. Itt a csomag! -
kelekyle
őstag
Azaz. Annak kéne drivert küldeni... valószínűleg teljesen manuálisan kell kiválasztani a driver fájlait! Feltöltöttem a drivert amit én használok a tabhoz!
-
kelekyle
őstag
Akkor ezek szerint van kis bábú az USB mellett ?
ADB-t szedd le. Valami generic USB drivert talán leszed magának a Win7 ha nem akkor majd linkelek.
futtatod egyszer az adb-t utána cmd-be (parancssor) beírod, hogy adb devices
(ADB driverek ) -
anonym1s
őstag
Hali.
En meg nem hallottam olyan tabletrol amelyikben nem volt angol nyelvA fobb europai nyelvek mindben megvannak. Lengyelul a nyelv jezyk vagy mi a franc
ezt keresd a menuben, es ha beleptel, az angol lengyelul angilski vagy valami hasonlo, a magyar megy wenger vagy weger vagy valami hasonlo
Sok szerencset.Na, kozben mar kaptal reszletesebb leirast is.
-
Destr4ct
aktív tag
youtube videó alapján a következőt kell csinálni nyelv átállításához:
Be kell menni a beállítások programba, ez a kezdőképernyőn a "Ustawienia" feliratú ikon lesz.
Lejjebb kell görgetni, "Jezyk i klawiatura" nevű menüpontra katt. Ennek az ikonja fehér négyzetben fekete "A" betű.
Itt aztán az első menüpont a nyelv kiválasztása, a nevében benne kell lennie h jezyk (nyelv lengyelül)
Az itt előjövő listában szerepelnie kell annak h "magyar".
Ha nincs akkor kiszedték a magyar nyelvet romból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged