Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
kelly7
üzenetére
Én keresgéltem, de hivatalos megoldást nem találtam (gondolom a TF303CL-ről van szó). Barkácsolós megoldást lehet találni itt-ott, de azt egyelőre kihagyom mert elég kockázatos, meg ha jól tudom garanciavesztés is van tőle.
Lehet, hogy később lesz persze hivatalos is, de erről nem találtam infót. -
kristof_
tag
válasz
kelly7
üzenetére
Annyira nem vagyok jártas a témában, szóval várj meg más választ is...Nagyon sokan csinálják azt, hogy netes rendelésnél csak fizetés után engedik kibontani a terméket és akkor már sokra nem mész vele. Én jobban javasolnám azt, hogy ekkora összegnél már sok helyen ingyenes házhoz szállítás van amit ugye 14napig (tudtommal) vissza tudsz vinni, indoklás nélkül és kötelesek visszafizetni a teljes összeget.
Múltkor rákérdeztem egy webshopban az eladóra, hogy vissza tudom-e vinni a neten rendelt terméket, amit személyesen vettem át, tekintve, hogy fizetés előtt nem tudtam kipróbálni. Az volt a válasz, hogy ezt csak házhoz szállítás esetén engedik. Nem tudom ez mennyire törvényes, de elég szemétségnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
MM-be 0%THM-re elhoznék egyet de sajnos ott nincs.

Dr.NX