- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gnor27
csendes tag
válasz
cidalain #87837 üzenetére
Ahogy nézelődtem, lehet hogy egy bypass eljárás kellene nekem?:
https://addrom.com/bypass/
Ebben nincs sim kártya így az a verzió kilőve. A szövegfelolvasós youtube videós kijáratot próbáltam de ahol böngészőt kellett volna nyitnia ott egy hülye youtube frissítős robot jött be de a frissítés gomb után visszakerültem a google fiók belépéshez. Ott megint csak az eredeti fiókot engedte volna.
Kábeles megoldás esetleg? -
Gnor27
csendes tag
válasz
https://denver.eu/products/tabletsnotebooks/denver-taq-70332/c-1024/c-1093/p-3216
A google lesz a gond. Azt ki lehet kerülni valahogy? Annyira nem használták hogy az egyiken még a képernyő fólia is rajta van. Dobozában papírokkal. A töltőjét mondjuk nem adta oda mert az gondolom máshoz is jó.
-
Gnor27
csendes tag
válasz
Igen. Ez az a típus. Jelenleg is lehet kapni szóval valamire csak használják.
Android Go edition van rajta vagy mi.
Bekapcsolom, üdvözöl és csatlakozik a wifihez jelszóval. Aztán frissítést keres. Adatok átmásolása vagy új eszköz. Megadom h legyen új. Adatokat ellenőriz bármi is ez...
Aztán jön a fiók ellenőrzése. Google fiókot akar.
Olyan Google fiókkel kell bejelentkeznem amelyet korábban szinkronizáltam ezen az eszközön... Na ezt meg már a tanárnő se tudta...
Megpróbálok belépni a saját google fiókommal de vissza dob. Azt kéri h tulajdonosi fiókkal jelentkezzek be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest