Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Ha ilyen sokáig használtad az Airt, akkor hosszú távra tervezel. Szerintem a több jobb elvet kövesd az időtállóság kedvéért: gyorsabb proci, több ram.
A Pad 5 ebből a szempontból jó választás lehet -én imádom-, ha együtt tudsz élni a jack és gps hiányával. A hang és a kép szuper, proci az említett felhasználásra overkill.
A Samu A7 sorozata nem rossz a kívánalmaidhoz, de ha kicsit is többet szeretnél, elvérzik. -
Jarod1
veterán
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Pár hete én is így voltam, ezerféle gyártó, ezerféle méret..
A Huawei-n nem lesznek Googles appok, bár ha harapott almás voltál ez akkor nem jelent gondot..Amit javaslok menj be egy Média Márkba, vagy emagban ahol vannak kiállított darabok, így kézzelfoghatóan
meglátod melyik jó neked. méret súly rendszer...aztán megrendelheted akárhonnan is.
én amúgy nagynak találtam 10 colost szóval 8,7 Es SAmu tab A7 lett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bontatlan E olvasó..
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest