Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki
üzenetére
Sajnos nem volt időm próbálgatni. Tettem rá egy böngészőt (Samsung), és egy launchert (Smart), és kábé ennyi. A fóliát se szedtem le róla.
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
Az én igényeimnek (napi tartalom fogyasztás, emailek, navi, hétvégenként esetleg sori) szerintem bőven jó lesz. A sebessége is megfelelő, pláne, hogy nem vagyok egy gémer.
Ami kissé zavaró, hogy a beállítások nekem fapadosnak tűnnek (Redmi Note 8 Pro után/mellett), de gondolom, ahogy majd belakom, úgy lesz egyszerűbb.
Amíg nem érezik meg a tok (max jövő hét péntek), addig nem szívesen hurcibálnám.
És ha majd meglesz hozzá minden, amit terveztem (sim, sd kari, klavi), és "élesben" fogom használni napi szinten, akkor kérdezz meg ismét, hogy újra ezt venném-e meg? (Asszem, igen lesz a válasz.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Programozás topic
- Windows 10
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
)
Dr.NX