Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Pontosan. Kezemben egy 50 ropis tablet, ami röccenés nélkül teszi a dolgát. Pedig, sztem aktívabban használom, mint a tabletet használók többsége. Teljesen indokolatlan bele több kraft, ha úgysem tudnám kihasználni. Viszont, a technika változik. Ha az 50 ropist cserélem kétévente, akkor jobban járok, mintha a 150 -est használom négy évig. Pl. ha most kezdenénk az "időszámítást", akkor két évvel hamarabb tudok 5G -t használni.
-
válasz
cidalain
üzenetére
Igaz én új vagyok itt, de nem is értem a futtatott eszmét, ez itt nem az "Androidos tablet" topik?
Akinek apple gépe van, miért itt héderel és gyűjt vita alapot?
Aki androidos tabletet akar, azt vesz. Pont tojok rá mennyire erős az ipad, ha nem tudok rá pc-vel összekötve fájlt másolni és a fényképezőm sd kártyáját beledugni. Vagy pl a drága pénzen vásárolt szoftvereim sem szeretném újra megvenni.Szóval ha van aki akar Android vonalon segíteni és nem Apple toborzást folytatni, az nézzen már rá ezekre: [link], [link], [link], [link], [link], [link]
Dizájnra nekem a yoga tetszik, de tény hogy sosem fogtam még a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Őskoczka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX