- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
coolpet #82446 üzenetére
Én ugyanezt egy Xiaom Mi Pad 4-re cseréltem. Mostanában csak Banggoodon láttam, viszont kupon nélkül 260 usd körül van, ami elég sok. Kuponnal ha 200 körül megvan, az jó. De az elején kicsit mókolós, romot kell cserélni rajta (na jó nem kell, de erősen javasolt)
Itthon nincs sok értelmes 8-as. Esetleg Lenovo M8 de csakis 3 vagy 4 GB rammal. (Banggoodon kapni ezt is, 4 GB-osat)
10" esetén a legolcsóbb értelmes gép a Huawei Mediapad T5, ami akciósan 60 környékén már megvehető két év hazai garival.
Ugyanakkor a játék kicsit bővebben kifejtendő, mert nem mindegy hogy passziánsz, vagy full 3D akciójáték. Nem mindegy, erős grafikás játékokhoz nem elég általános hardver, ott már 100 fölött kellene költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest