- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
válasz
maxxenergie #60784 üzenetére
Sziasztok!
Visszakaptam a wayteq xtab 9-es táblagépet, Wifi chipet cseréltek, azóta a net Ok is lenne, bár nem repked így sem ahol más eszköz 3 éves Asus phonepad 15 Mbit ott ő még csak 3-4 Mbit így is ez normális lehet tényleg ennyit tud ??
Másik kérdésem lenne, hogy az miért van bizonyos alkalmazásokat Play áruházból elkezd letölteni, de 50-60-70 %-nál megáll és nem megy tovább nem értem. Belső tárhelyen van még hely vagy 300 MB Nand Flash meg üres 6 GB cirka. Ezt lehet valahogy használni, ide át lehet tenni adatokat a belső tárhelyről, mert nem jöttem rá, vagy csak SD kártyára. Olvastam a Xtab 9-es topikban, hogy valakinek kezelte a 64 GB micros Sd-t is, lehetséges, mert elvileg csak 32 Gb hivatalosan, valakinek van tapasztalata erről.
Mondjuk egyenlőre jó lenne megoldást találni a hibátlan működésre, vagy újra vigyem vissza, kérhetek csere készüléket stb.. mert ez is 3 hét volt mire a WIFI-t "megcsinálták" 0,5 mbit-ről 3 lett max speed... de Play áruházból több program nem megy de pl a speedtest, skype lejött ???
Köszi előre is a segítséget mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged