- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Ha jól sejtem jFox az adapterem "tesójával" használja a saját tabletjét, így azt kell hinnem, hogy az adapter jó.
Amit írsz rendben is van, csak az előzetesen beharangozott megjelenési időpontjához képest heteket késett eszköznél már nem lenne pofám azt írni, hogy folyamatban lévő kompatibilitási vizsgálat és felkutattam volna azt a magyarországi forgalmazót, aki hozzá megfelelő USB OTG adaptert árul. Ha már nem adok tartozékként a géphez, akkor legalább annyiban segítem a hülye vevőimet, hogy megadom nekik mit és hol vegyenek hozzá.
A lényeg változatlanul az, hogy a meghirdetett funkciók alapból nem használhatóak (azt sem tudjuk milyen eszközökkel lesz kompatibilis, nem adunk hozzá tartozékként megfelelő átalakítót és azt sem adjuk meg hogy hol és pontosan mit vegyen hozzá a paraszt).
Az árérzékeny magyar piacon ezzel a géppel szerintem komolyan lehetne szakítani, de ez a terméktámogatás nem jobb (sőt rosszabb), mint a Kínából beszerzett tableteké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest