Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Ha jól sejtem jFox az adapterem "tesójával" használja a saját tabletjét, így azt kell hinnem, hogy az adapter jó.
Amit írsz rendben is van, csak az előzetesen beharangozott megjelenési időpontjához képest heteket késett eszköznél már nem lenne pofám azt írni, hogy folyamatban lévő kompatibilitási vizsgálat és felkutattam volna azt a magyarországi forgalmazót, aki hozzá megfelelő USB OTG adaptert árul. Ha már nem adok tartozékként a géphez, akkor legalább annyiban segítem a hülye vevőimet, hogy megadom nekik mit és hol vegyenek hozzá.
A lényeg változatlanul az, hogy a meghirdetett funkciók alapból nem használhatóak (azt sem tudjuk milyen eszközökkel lesz kompatibilis, nem adunk hozzá tartozékként megfelelő átalakítót és azt sem adjuk meg hogy hol és pontosan mit vegyen hozzá a paraszt).
Az árérzékeny magyar piacon ezzel a géppel szerintem komolyan lehetne szakítani, de ez a terméktámogatás nem jobb (sőt rosszabb), mint a Kínából beszerzett tableteké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX