Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Ha jól sejtem jFox az adapterem "tesójával" használja a saját tabletjét, így azt kell hinnem, hogy az adapter jó.
Amit írsz rendben is van, csak az előzetesen beharangozott megjelenési időpontjához képest heteket késett eszköznél már nem lenne pofám azt írni, hogy folyamatban lévő kompatibilitási vizsgálat és felkutattam volna azt a magyarországi forgalmazót, aki hozzá megfelelő USB OTG adaptert árul. Ha már nem adok tartozékként a géphez, akkor legalább annyiban segítem a hülye vevőimet, hogy megadom nekik mit és hol vegyenek hozzá.
A lényeg változatlanul az, hogy a meghirdetett funkciók alapból nem használhatóak (azt sem tudjuk milyen eszközökkel lesz kompatibilis, nem adunk hozzá tartozékként megfelelő átalakítót és azt sem adjuk meg hogy hol és pontosan mit vegyen hozzá a paraszt).
Az árérzékeny magyar piacon ezzel a géppel szerintem komolyan lehetne szakítani, de ez a terméktámogatás nem jobb (sőt rosszabb), mint a Kínából beszerzett tableteké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mikrotik routerek
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- Elektromos autók - motorok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple iPhone 17 - alap
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest