-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
válasz
khalox #52245 üzenetére
Köszi a választ!
A tabletet csak én és az asszony használjuk, külön felhasználói fiókról szó sincs, tojok rá, hogy az ő facebok profilja van épp megnyitva. Túl sok alkalmazást nem akarunk rá rakni, de pl egy magazin (angol újság) alkalmazás a letöltéseit nem tudja külső sd-re rakni a 4.4-es droidon?
Mivel 16 Gb -n garázdálkodunk, így nem tudom jelent-e valamilyen gondot ez a korlátozás...
A fényképezés alkalmazás elvileg tud majd az sd-re menteni, de nem tervezem, hogy ezzel fényképezzek, arra ott a galaxy cam...
Nem értem ez mire volt jó, de szinte biztos vagyok benne, hogy ebbe beletörik a bicskájuk. (ha csak nem ezt csinálja a Win és az iOs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest