- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
z0d1AK #47761 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Két ismerősömnek is vettem már ZEST Q813IX-et azt próbálgattam/ismerem mindenki elégedetten használ.. A Q833H-ban is ez a soc van csak a panelon spóroltak. A fő kérdés akkor: megéri egy jobb soc miadt feláldozni a jobb minőségű ips panelt?
Oké xtab-700qci kilőve.
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0-ba Amlogic AML8726 soc van azt ismerem az volt a megboldogult onda vi40 ben is. Azt manapság már nem mondanám, hogy túl acélos.
Navon Predator 7 MT6589 socal elég közepesen teljesít. A Navont nem ismerem mennyire támogatja a tabletjeit. Frissítés stb. Eddig nem tűnik túl jónak ebből a szempontból.
Alcor Vega Q7108 ha jól tudom A31-es. Elég kevesen használták ha jól tudom sokat fogyasztott+ melegedett.
Sok panasz volt,hogy youtube is akad rajta.
AZ a bajom,hogy nincs igazán jó döntés csak kevésbé rossz. És én azt keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest