Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutshell
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
Én is tablet vásárlás előtt állok. A keretem 70E Ft. Itt a fórumon azt látom, hogy a legtöbbször ezt a hármast ajánljátok (ami az én igényeimnek is megfelelne): WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
DE egyben sok helyről olvasom, hogy ezek nem annyira megbízható márkák. Teljesen el vagyok bizonytalanodva! Körülnéztem hát a nevesebb gyártók új és refurbished termékei között, de azok kivétel nélkül 7"-es masinák. A szemem miatt viszont minimum 8"-eset szeretnék.Egy szó, mint száz az a sok betegség, amikkel az előbbi három gyártó gépeit illetik mennyire valósak, orvosolhatóak szoftveresen? Hosszú munka volt összeszednem ennyi pénzt és nem akarom az ablakon kidobni olyan gépre, amivel csak szívok, mert legalább három évre venném. Köszi előre is a válaszokat!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszönöm szépen a választ Tjb007. Utána olvastam most ezek alapján amiket javasoltál.
Olvasásra és filmezésre tényleg ez a retina kijelző lesz a nyerő. Ráéreztél az igényeimre.
Mivel a Prestigio pont 70, a másik kettő között vacillálok. Azok 60-ba fájnának és így kijön még egy jó tok és pár fólia.
Szerinted Alcor vagy WayteQ?
Igyekeztem a WayteQ tesztjét úgy olvasni, mintha azt is 4.2.2-vel írták volna és eléggé egálban van a két készülék.
Más vélemény is szívesen fogadok.
Szerk.: Látom míg megírtam pont feltették ugyan ezt a kérdést előttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Assetto Corsa Rally
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX