- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutshell
csendes tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Én is tablet vásárlás előtt állok. A keretem 70E Ft. Itt a fórumon azt látom, hogy a legtöbbször ezt a hármast ajánljátok (ami az én igényeimnek is megfelelne): WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
DE egyben sok helyről olvasom, hogy ezek nem annyira megbízható márkák. Teljesen el vagyok bizonytalanodva! Körülnéztem hát a nevesebb gyártók új és refurbished termékei között, de azok kivétel nélkül 7"-es masinák. A szemem miatt viszont minimum 8"-eset szeretnék.Egy szó, mint száz az a sok betegség, amikkel az előbbi három gyártó gépeit illetik mennyire valósak, orvosolhatóak szoftveresen? Hosszú munka volt összeszednem ennyi pénzt és nem akarom az ablakon kidobni olyan gépre, amivel csak szívok, mert legalább három évre venném. Köszi előre is a válaszokat!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Köszönöm szépen a választ Tjb007. Utána olvastam most ezek alapján amiket javasoltál.
Olvasásra és filmezésre tényleg ez a retina kijelző lesz a nyerő. Ráéreztél az igényeimre.
Mivel a Prestigio pont 70, a másik kettő között vacillálok. Azok 60-ba fájnának és így kijön még egy jó tok és pár fólia.
Szerinted Alcor vagy WayteQ?
Igyekeztem a WayteQ tesztjét úgy olvasni, mintha azt is 4.2.2-vel írták volna és eléggé egálban van a két készülék.
Más vélemény is szívesen fogadok.
Szerk.: Látom míg megírtam pont feltették ugyan ezt a kérdést előttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged