- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #42820 üzenetére
Hát ez az,hogy nagyobb kijelző,de kisebb felbontás,és még semmi "buherálás",a "root" se tuti,nemhogy más.Mert azért a Nexushoz igencsak jó rom-okat csinálnak,jobb mint a gyári.
És a Nexusnak tényleg semmi gyerekbetegsége nincs,csak a nyers erők az újaknál biztató,bár sok múlik a szoftveren is,lehet sokkal akadósabb...
Jó nem vagyok az agyon rom-olás híve,de azért hoznak össze jó dolgokat.
Meg ami miatt vacilálok,az hogy volt már jópár "noname" tabletem,amelyeknél valami ha nem is nagy,de probléma volt,jellemzően az érintő vagy túl érzékeny vagy kevésbé,használat közben nagyon fel tudtam húzni magam,majd kivágtam...
Na ez volt az Acer A1-810-nél is,ezért adtam el,bár itt szerintem a proci volt határeset,nem tudta rendesen feldolgozni.
Igaz a fiam Prestigio 8.0 pro duo-ja hibátlan,azért gondoltam erre a gyártóra,csak annyira új még alig lehet tudni valami használati dolgot,nem akarok úttörő lenni,mint sokszor aztán szívni a fogam,hogy h..lye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged