- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #42820 üzenetére
Hát ez az,hogy nagyobb kijelző,de kisebb felbontás,és még semmi "buherálás",a "root" se tuti,nemhogy más.Mert azért a Nexushoz igencsak jó rom-okat csinálnak,jobb mint a gyári.
És a Nexusnak tényleg semmi gyerekbetegsége nincs,csak a nyers erők az újaknál biztató,bár sok múlik a szoftveren is,lehet sokkal akadósabb...
Jó nem vagyok az agyon rom-olás híve,de azért hoznak össze jó dolgokat.
Meg ami miatt vacilálok,az hogy volt már jópár "noname" tabletem,amelyeknél valami ha nem is nagy,de probléma volt,jellemzően az érintő vagy túl érzékeny vagy kevésbé,használat közben nagyon fel tudtam húzni magam,majd kivágtam...
Na ez volt az Acer A1-810-nél is,ezért adtam el,bár itt szerintem a proci volt határeset,nem tudta rendesen feldolgozni.
Igaz a fiam Prestigio 8.0 pro duo-ja hibátlan,azért gondoltam erre a gyártóra,csak annyira új még alig lehet tudni valami használati dolgot,nem akarok úttörő lenni,mint sokszor aztán szívni a fogam,hogy h..lye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux felhasználók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest