- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
válasz
tjb007 #41604 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mivel első tabletem lenne, nem igazán vagyok otthon a tablet játékok világában. Túlzott igényeim nincsenek, bár ha a World of Tanks megjelenne androidra, valószínű játszanék rajta néha tableten is.
Igazából az első mellet döntenék, de szétnéztem használt tabletek között és picivel magasabb árkategóriában már található igazán baráti gépek, mint például Asus MEMO Pad HD 7vagy NEXUS 7.Haveromnak NEXUS 7 van, az első generáció még Amerikából. Én is nyúztam néha és nem volt vele semmi gondom, mindent vitt szépen ahogy kell és a frissítések is elsőnek jelennek meg rá. Az Asus-ról hasonlókat olvastam.
-
csepy1984
csendes tag
válasz
tjb007 #41604 üzenetére
Az első tabletem lesz, nem tudom hogy ér e annyival többet(6-7k) a Wayteq mint a Navon.
Filmezésre netezésre meg természetesen egy kis játékra is lenne használva.
Felmerült bennem a kérdés, hogy értem én hogy szebb meg nagyobb a felbontása az IPS panelnek, de nem értem hogy miért forgatnám netezés vagy filmnézés közbe a tabot?
Egyébként ha van ilyen árkategóriába jobb akkor ajánlhatsz mást is.Ezeket is csak a puszta tulajdonságaik alapján választottam.
Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fotók, videók mobillal
- Automata kávégépek
- Formula-1
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest