Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

AVarice tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreKöszönöm a választ! 
 Mivel első tabletem lenne, nem igazán vagyok otthon a tablet játékok világában. Túlzott igényeim nincsenek, bár ha a World of Tanks megjelenne androidra, valószínű játszanék rajta néha tableten is.
 Igazából az első mellet döntenék, de szétnéztem használt tabletek között és picivel magasabb árkategóriában már található igazán baráti gépek, mint például Asus MEMO Pad HD 7vagy NEXUS 7.Haveromnak NEXUS 7 van, az első generáció még Amerikából. Én is nyúztam néha és nem volt vele semmi gondom, mindent vitt szépen ahogy kell és a frissítések is elsőnek jelennek meg rá. Az Asus-ról hasonlókat olvastam. 
- 

AVarice tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreSziasztok. 
 Első tablet beszerzése előtt állok. Az árkeret 30-35E, kettő vagy négy magos processzor, 1GB memória és IPS kijelző. A méret az ár miatt 7", a wifin kívül más vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség nem nagyon izgat.
 Filmezésre, némi játékra, pdf olvasásra, jegyzetelésre használnám.Én kettőt szemeltem ki: 
 WayteQ xTAB-70DCI
 WayteQ XTAB-70QCIAz utóbbiban 4 magos a processzor. Csak pár véleményt olvastam eddig, miszerint nem teljes értékű ez a négy mag. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? A másik kérdésem az lenne, hogy az akksi üzemideje szempontjából mennyire számít a magok száma? Tudnátok tanácsot adni a vásárlással kapcsolatban? Esetleg más alternatíva? Előre is köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hardcore café
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX