- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Az mit jelent? Én a Ooo-val szoktam dolgozni leginkább. Az nem fut rjta?
Open Office? Nem, és nem is lesz.Ha üzleti úton vagyok és notebook helyet tabletet vinnék, ki vagyok zárva az ilyesmiből? Akkor inkább nem kell.
Nem leszel kizárva, erre szerintem jók már a mostani office-ok.
Itt egy jó kis összehasonlító táblázat (word-re)!(#3939) Torry: De akkor megint jön a kérdés, hogy mit váltok ki a tablettel?
Hát igen, ezt már neked kell eldöntened. Én is sokáig tablet-ellenes voltam, de aztán a körülmények úgy hozták, hogy mégis beálltam a táborba, és abszolút nem bánom.
7''-es Galaxy Tab-em van, és mindent meg tudok rajta csinálni (távoli management, VPN, kis office, könyvek, emulátorok), pici, könnyű. Ha sok lesz az office, veszek hozzá bill-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest