Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Real_Necro

veterán

válasz tjb007 #36784 üzenetére

Akkor megpróbálok csiszolni az igényeken kicsit.
    Játék célra használnánk a legkevesebbet, így nem kell hogy szupergyors legyen és minden játék fusson (elég egy Angry Birds meg Bad Piggies, esetleg egy kis passziánsz féle.) Böngészés, wifi legyen kifogástalan, ha olvasgatni akarok valami fórumot, oldalt, arra mindig pöccre menjen. Szeretnék flickr képeket nézegetni, belenagyítani, továbbá nagyszülőknek fotóalbumokat mutogatni rajta. 3G nem kell, csak wifit használok. Ja és inkább 10" környékén legyen, ebbe a 9,7" is belefér. Ezek nagy igények?

Lefelejtettem, hogy azért 4-5 órát bírja egy huzamban az akksija.

(#36785) this is life:

"Amugy milyen arban keresel tabot?"

Ez jó kérdés, mert kb 50 alatt kezdtem el keresni, nézegettem kínai importokat is. Most feltűnt a Wayteq is, ami itthon a ~65eFt-os árával még bele férhet. Mondjuk azt, hogy 70e Ft-ért már húznám a fogam, fölé meg nem szívesen mennék, hacsak nem létezik olyan készülék, amire adnak 3-5 év garit.
    Még van lehetőségem egy P3110-re 37-ért újan 1 év garival, de a 7" elég kicsinek tűnik. Legalábbis itthon van egy digitális képkeretünk, azt alapul veszem, kicsi lenne olvasgatásra kép nézegetésre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés