Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ezért is írtam, hogy akinek nem kell több, annak király.
Van amikor nem a mobilitás a fontos. Én kint dolgozom a szabad levegőn és jó érzés, amikor megnyitom a terveket és kedvemre tudom nagyítgatni, de az is jó érzés volt, hogy, amikor egy hétig bent voltam a központba és ott nincs számomra gép, mert minden gép saját és korlátozott hozzáférésű, akkor rádugtam egy monitorra és dugtam hozzá egy egeret és máris jobban lehetett kezelni, az meg mégnagyobb öröm, amikor ott a bill is és kedvedre szerkeszthetsz szöveget. Pendrive pont a benti korlátozott gépekhez kell, mert oda drivert nem lehet telepíteni. A memóriabővítés meg nem csak arra jó, hanem, ha lefényképezel valamit és nagyobba szeretnéd látni, akkor csak átteszed a kártyát és máris láthatod.
De egyébként én is nagyon gondolkoztam egy ipadben, de nem hiszem, hogy fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX