- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Köszi, ez az általad javasolt EUR-ra átváltva: 121,43 EUR.
Én végül megvettem az általam linkeltet, ami most éppen visszaállt ugyan 151,21 EUR-ra, de rendelésemkor pár napig akciózott volt, így került 129,7 EUR-ba. A szállítási díj pedig DHL-lel 24,34 EUR.Az általam rendelt szerintem nagyon jó áron volt, előnyei ehhez a tiedhez képest első ránézésre a 16GB belső memória, a 7600mAh-es akksi, és HDMI port.
Azt nem tudom, hogy ha nem is írják, de ezek mind IPS kijelzők, nem? Betekintési szögük alapján annak kell lennie, vagy nem?Paypallal fizettem, így nem túl jó volt az átváltás, de végül szállítással együtt 47.576 Ft-ért lett az enyém. Azért ez egy ilyen gépért szerintem nagyon baráti ár.
A futár kihozta ma reggel és nem kellett ott már neki semmit pluszban fizetni. Ezek szerint vámot nem kellett érte fizetni, de az Áfa dolgot nem értem. Lehet azt sem kell, vagy később kapok valami számlát még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged