- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
nightshadow #20227 üzenetére
A MyAudio nem egy bizonytalan kínai cucc ! Amúgy meg már minden kínai, nem tudom miért lovagol mindenki ezen. A MyAudio már rég itt van a magyar piacon, főleg MP3-asaival, de van nekik többféle termékük is. Most ahogy mások, ők is nyitottak a tabletek felé, hiszen most ez a "menő", és ebben van pénz ! És a MyAudio-nak van legalább hivatalos magyar oldala, a legtöbb "kínai hulladék"-al ellentétben ( ami nem kicsit igényesen van összerakva szerintem )!
Nekem ne mondja senki, hogy pl. az eladott 2 millió Asus Transformers-ből, még egy sem romlott el. csak azért, mert nekem van egy MyAudio HD-700 as 7"-os MP5-ös lejátszóm, és már több mint 4 éve nyúzom, gond nélkül. Én ezért ( is ) vettem MyAudio tabletet
-
Chaser
legenda
válasz
nightshadow #20227 üzenetére
Ez itthon kapható 75k-ért és ha minden igaz 2 év garis. Hw-ét, kijelzőt, kasznit nézve teljesen reális az ár itthoni viszonyok közt. 60-ért xtabot lehet venni ekkorát ips-sel, de ott csak 1024-es kijelző van, ha jól rémlik cpu 1 magos és vga is jóval gyengébb. Meg persze gar is 1 év. 7 meg 10" az külön kategória.
Ha ennyiért van 7" samsung az a drága vagy nagyon tutinak kell lennieDe ha az is sztem akkor is drága.
jedis: Köszi. Panel típusát meg lehet valahol nézni droidban? GPU kb = VGA azt tudom, tabletekben nem vagyok otthon nem számtechben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest