Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Így már kicsit másabb azért a tényállás. Részemről hasonló álláspontot támogatok, tehát inkább adtam ki mindig is többszörösét inkább egy tabletért (Acer Iconia Tab A500, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Apple iPad 2 - mind 100 ezer felett volt), de nem volt vele fele annyi nyűg sem, mint egyes kínaiakkal. Mondhatni használni veszem a tabletet, nem legózni, hogy hány csavar van benne, vagy éppen mit alakítsak rajta, hogy ne ropogjon.

Mondjuk én így sem 2-3 évre veszem a cuccokat, mert eddig még 1 évet sem bírt ki nálam 1-1 tablet, mindig cseréltem valami másra. Most az iPad 2 eddig egészen jól elvan, igaz, hogy ez is február óta. Mondjuk ha találok valami nagyon jó árban lévő 4G-s (vagy inkább csak Cellular) iPad 3-at, akkor lehet, hogy én is lecserélem majd, bár most még a választott modell 200 felett van újonnan, annyit meg nem adok érte, 120-130 a max.
Jah, és iPad 3-at vesznek itthon, de Galaxy Tab 7.7-et egy ideje nem, mert csak néhány hétig lehetett kapni tavasszal és azóta sincs belőle hivatalosan itthon.

-
izisz
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy némileg csingázott az is, mennyire lehet haxolni a cuccot.
Az, hogy szét kell szedni, esetleg belejavítani, benne volt a pakliban. Azzal, hogy jóval olcsóbb, de cserébe ezt-azt meg kell javítani/korrigálni kell, együtt lehet élni, főleg ha van az embernek némi mérnöki/műszerészi vénája is. Kinti fórumon találtam komplett kapcsolási rajzot a cube-ról. Nekem pl. továbbra is piszkálja a fantáziámat az FM rádió lehetőség és a rajzból kiindulva van rá egy halovány esély, hogy meg is oldható (na nem teljesen általam).
Ilyesmivel egy 100E+ gépnél biztos nem foglalkoznék, mert olyan drága, hogy még szétszedni se merném (főleg mert ugrana a garancia), de itt azt mondom, némi átalakítás itt, némi ragasztó ott belefér. Ha nem munkára veszi az ember, akkor ez a tablet őrület egy játék felnőttek számára, csak komolyabb mint a technic legó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bestbuy játékok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX