Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Ainol Novo 7 Elf-et vegyél, vaterán 35ezer körül van. Én most vettem használtan 30-ért postával, k.jó
iPad 2-höz meg WayteQ xTab-100is-hez tudom csak hasonlítani (olyanok voltak többször is a kezemben), azok lemossák anyagminőségben meg képminőségben is, de 1 nap alatt megszoktam és feleannyiba került, mint a wayteq. ipad2-vel ár/érték arányban össze se lehet hasonlítani. Ja, Skype videóhívás nem megy rajta, vagyis én láttam a másik félt, de ő nem látott engem. És akadozott, de számítógépen is szokott kicsit, az ipad-del is gond van szerintem ilyen téren (vagy netkapcsolat). -
vamzi
senior tag
Módosítanám picit a mondatod:
Elég 1 mag 1GHz és 512Mb, hogy az ICS és az alkalmazások
gördülékenyenfussanak.Memóriából azért ajánlott az 1GB, prociból meg a picit magasabb órajel. Nekem 2 mag 1,5GHz-es a gépem, de 1GHz felett jön meg a teljes smooth érzés. Viszont a játékok futnak 350MHz-en is(nyilván nem gta3 és társai
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
iPad 2-höz meg WayteQ xTab-100is-hez tudom csak hasonlítani (olyanok voltak többször is a kezemben), azok lemossák anyagminőségben meg képminőségben is, de 1 nap alatt megszoktam és feleannyiba került, mint a wayteq. ipad2-vel ár/érték arányban össze se lehet hasonlítani. Ja, Skype videóhívás nem megy rajta, vagyis én láttam a másik félt, de ő nem látott engem. És akadozott, de számítógépen is szokott kicsit, az ipad-del is gond van szerintem ilyen téren (vagy netkapcsolat).
Dr.NX