Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Ejha... Bevallom, hogy pontosan értettem, hogy mit írtál, de azt be kell ismerned, hogy iPadet javasoltál neki, miközben jóval kisebb árat irányzott elő. Viszont te rendesen félreértettél akkor, mivel én csak annyit kommentáltam, hogy a pénzügyi skálán egy egészen nagyot ugrottunk ajánlatok terén. A concorde-ot pedig ha jól emlékszem én is ajánlottam

A technikád meg nem túl idegen nekem, mivel nálam úgy indult az egész, hogy 20-30ért veszek egy kínai gagyit. Viszont amíg keresgéltem, addig folyamatosan pumpáltam bele a pénzt, így végül 80.000Ft-on állt meg a dolog és szerintem sikerült a maximálisat kihozni ennyi pénzből. Persze mindig van mire várni, mindig lesz miért egy kicsit hozzátenni a végösszeghez, de előbb utóbb meg kell hozni a döntést.
Elnézést, ha felhúztalak, nem volt célom, sőt...

-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Ja... meg annyit, mer' mar felb@sztatok!
Eredetileg en is 50-60k-s kerettel indultam neki a projektnek. Ra kellett jonnom, hogy ezek a Kinai cuccok tul sok megalkuvassal jarnak, nincs BT, GPS, 3G... a kijelzo se az igazi.
Minden honapban teszek hozza a penzhez 10-15 ezret. Most 100 ezernel jarok, de jovo fizetesbol is teszek hozza. Akkor talan mar kifutja Samsung Galaxy Tabot, amit kineztem. De lehet, hogy meg egy honapot kell varnom, es akkor tutira kifutja a penz! Ennyi!.. Addig meg bamulom az Atrixot, oszt jovan!..
(Persze, hasznalhatnam a ZT-180-at is, de ez egy elavult keszulek. Kenyelmetlen hasznalni, lassu, akad, kilepeget programokbol, nincs frissites, nincs video Skype, es a rezisztiv kijelzo se franko, stylus nelkul hasznalhatatlan. Nehez is felkezzel fogni. Akkor inkabb az Atrix.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX