- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #12680 üzenetére
Ejha... Bevallom, hogy pontosan értettem, hogy mit írtál, de azt be kell ismerned, hogy iPadet javasoltál neki, miközben jóval kisebb árat irányzott elő. Viszont te rendesen félreértettél akkor, mivel én csak annyit kommentáltam, hogy a pénzügyi skálán egy egészen nagyot ugrottunk ajánlatok terén. A concorde-ot pedig ha jól emlékszem én is ajánlottam
A technikád meg nem túl idegen nekem, mivel nálam úgy indult az egész, hogy 20-30ért veszek egy kínai gagyit. Viszont amíg keresgéltem, addig folyamatosan pumpáltam bele a pénzt, így végül 80.000Ft-on állt meg a dolog és szerintem sikerült a maximálisat kihozni ennyi pénzből. Persze mindig van mire várni, mindig lesz miért egy kicsit hozzátenni a végösszeghez, de előbb utóbb meg kell hozni a döntést.
Elnézést, ha felhúztalak, nem volt célom, sőt...
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #12680 üzenetére
Ja... meg annyit, mer' mar felb@sztatok!
Eredetileg en is 50-60k-s kerettel indultam neki a projektnek. Ra kellett jonnom, hogy ezek a Kinai cuccok tul sok megalkuvassal jarnak, nincs BT, GPS, 3G... a kijelzo se az igazi.
Minden honapban teszek hozza a penzhez 10-15 ezret. Most 100 ezernel jarok, de jovo fizetesbol is teszek hozza. Akkor talan mar kifutja Samsung Galaxy Tabot, amit kineztem. De lehet, hogy meg egy honapot kell varnom, es akkor tutira kifutja a penz! Ennyi!.. Addig meg bamulom az Atrixot, oszt jovan!..
(Persze, hasznalhatnam a ZT-180-at is, de ez egy elavult keszulek. Kenyelmetlen hasznalni, lassu, akad, kilepeget programokbol, nincs frissites, nincs video Skype, es a rezisztiv kijelzo se franko, stylus nelkul hasznalhatatlan. Nehez is felkezzel fogni. Akkor inkabb az Atrix.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest