- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Sanzaa #10667 üzenetére
Szia!
Igen megjött. Tegnap rá is tették nekem szépen az ICS-t gond nélkül. Alapból egy kicsit matt szerű fólia van a kijelzőn amin szerintem jobban is csúszik az ujj mint oldalt az üveg részén. Szóval rajta is hagytam mivel csak 1-2 apró buborék van alatta ami bele fér. A ház minősége elég jó. Nagyon egyben van. A kijelző érzékenysége elmegy. Lehet, hogy csak a fólia miatt nem kiváló, nem tudom. A Samsung S8500-am sokkal érzékenyebb. De nem vészes ez sem. Betekintési szög tekintetében közepes. A felbontás viszont kevés. Persze ez nem a gép hibája. Mindenki maga dönti el vásárlás előtt , hogy mik az igényei. A wifi elég erős a gépben. Nem volt baj vele. A jobb oldala hajlamos melegedésre. Gondolom ott a proci. De nem vészes
A sebessége egész jó. Képnézegetés, PDF olvasás, Angry Birds mind gyorsan ment. A market viszont eléggé meg tudja akasztani. Ha letöltés/installálás közben mást is szeretnél csinálni azt nem hagyjaÖsszességében elég jó kis gépecske 35.000Ft-ért garanciával ilyen supporttal. De nem hibátlan. A barátnőmnek vettük. Neki teljesen kiváló. Szerintem 5 pontból 4-et simán megérdemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest