Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Megrendeltem lesz ami lesz alapon 53.000ft-ot vontak le!
Szállításnál a 4,3 dolláros valami singapuri cuccosra vittem.Nem tudom mivel jobb de hátha biztonságosabb.
Már angol ismerőssel fogalmaztatom is meg a cserekérelmet mert tuti nem fog müködni!
Azt hol kéne látni a rendelés és pénzlevonás után hogy áll a cucc státusza?
Semmi info nincs az accountomon róla.Szállítás az mennyi idő is lesz?Mikor adják fel?
-
Crytek
nagyúr
Címet hogy kell megadni pandawillen?
Sreet Adress az egyértelmű. City az a város gondolom a statehez ilyenkor kell valamit írni?
Zip code az pedig akkor a városom irányítószáma? -
Crytek
nagyúr
Az én idegeim emiatt ne menjenek tönkre.Türelmes ember vagyok majd csak egyszer nálunk is lesz ilyen áron ilyen tudású táblagép.
Szép jó olcsó de túl nagy a rizikófaktor és csak 1 év gari.Akik onnan rendelték meg azoknak sok sikert.Túl sok pénzt buktam már amihez képest ez az 52k nem lenne sok de mégiscsak újabb kudarc így kihagyom.
-
Crytek
nagyúr
U30GT-re mennyi garancia van mert nem látom?
Eldöntöttem megrendelem egyszer élünk max bebukom azt annyi!
A pénzt mikor vonják le ahogy leadtam a rendelést?Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal (soha nem volt még ilyan így nemtudom)
-
Crytek
nagyúr
U30GT-re mennyi garancia van mert nem látom?
Eldöntöttem megrendelem egyszer élünk max bebukom azt annyi!
A pénzt mikor vonják le ahogy leadtam a rendelést?Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal (soha nem volt még ilyan így nemtudom)
-
Crytek
nagyúr
" VPOP-pal és NAV(?)-val." Ha tudnám mik ezek akkor biztos de fogalmam sincs.
Bár lehet berendelem.Azt szarok a garira elszarodik akkor viszem magyar szervizbe ha nagyon drágán csinálnák meg csak akkor küldöm majd vissza de gondolom a kifelé postázás is egy vagyon lenne.
Bár ezekben a hosszú utakban sosem biztam mindenért inkább én magam szeretek elmenni ,mert kitudja szállítás során nem-e Ace Venturásan dobálják azt mire ideér már be sem kapcsol.
De legrosszab esetben bukok 53ezret a tőzsdén 5 éves spórolásom veszett oda ez már csak morzsa lenne. -
Crytek
nagyúr
válasz
Sefter
üzenetére
Akkor még várok vele mert ez akár sikertermék is lehet tudása és "olcsósága" alapján simán.
Azonnal venném ha magyaroknál lenne ennyi.Egyedül a kinti garancia ami eltántorit a vásárlástól.Bár lekopogom eddig soha az életben semmi hardwerem nem romlott el hogy gariztatni kellett volna ,de amilyen szerencsétlen vagyok ezzel tuti baj lenne.
Bár mondjuk azért kiváncsi vagyok hogy a tényleges előállítási költsége mennyi ennek a Cube-nek mert ha a minimális angoltudásom nem csalt és jól értettem egy bemutatón a csaj valami 18x-190 dollárt mondott ott annyiért lehetett megvenni.
Az pedig egy ilyen kütyüért kb mint egy gomboc fagyi. -
Crytek
nagyúr
Az mitől függ egyébként hogy egy adott tabletet behoznak-e az országba és itthon is forgalmazzák?
Cube U30GT miatt kérdem! Mekkora király lenne ha itthon is kapható lenne majd!
-
Crytek
nagyúr
Olyat lehet ezeken az androidos gépeken hogy pl wifivel csatlakozok a netre és a pcmről eltudnám érni a dolgokat és másolgatni ide oda?
(Csak hogy ne kelljen kábel)Ha ez lehetséges kérem valaki irja le a menetét.
-
Crytek
nagyúr
Az mitől függ hogy egyrs táblagépeken milyen játékok mennek?
Mert olvasom van amin nem mennek a gameloftos gameek. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Aki rendelt már erről a pandawill oldalról azoktól kérdezem:
A kiszállítás magyaroszágra is ingyenes?
Aki rendelt kérem írja le mennyibe került konkrétan a táblagép és mennyi volt a vám,mennyi idő volt amíg a rendelés leadásától megérkezett stb.Gari az ilyenkor úgy működik írni kell nekik hogy ez meg ez a hiba kipostázni és várni vagy mi a menete?
Ez a Cube U30GT elég ütös ilyen tudással ennél jobbat olcsobbat nem igen láttam.
-
Crytek
nagyúr
A concorde 9,7 IPS és az IPS Plus között mi a nagy különbség hogy ~ 26 ezerrel drágább a plusos?
-
Crytek
nagyúr
Én is szeretnék majd táblagépet.
Az eddigi nyerő a Concorde 9.7 IPS Plus volt! De most látom jön a Cube U30GT ami nem semmi "erőgép". Remélem magyaroknál is lehet majd kapni ezt!Ez a pandawill mennyire megbizható és mennyi a szállítás magyaroszágra?
Aki rendelt már innen kérem írja le mi mennyi vám stb! -
Crytek
nagyúr
Akinek van itt bármilyen táblagépe és esetleg farmerama-zik kérem nézze már meg hogy milyen sebességgel lehet használni!
-
Crytek
nagyúr
Külső hddt melyik táblagép támogat? (csak rádugom és felismeri mint a pc)
-
Crytek
nagyúr
Milyen táblagépet ajánlanátok ami jó és nem túl drága?
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fő szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No mindegy várom az Acer 210 magyar megjelenését!
Dr.NX