Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
ricsif12
üzenetére
Ment pü.
Megint valami hibás szériás samsung emmc-vel is szerelnek boxokat? Vagy mindenki kezdi amit a mecool csinált hogy teljesen más filesystemet használnak és csak teljesen új fw írható rá ami nincs is még? Pillanatok alatt téglák lesznek a boxok normál frissítéssel és nincs rá semmi fw amit vissza lehetne tenni. Nem tudom ez mire jó. ( ha itt is így van)
A tanixnál is van erre utaló jel pár boxnál
Vagy a ddr3l ramok miatt van a gond és nincs normális uboot amit fel lehetne rakni.
-
ricsif12
csendes tag
válasz
ricsif12
üzenetére
Szóval csütörtökön vettem egy Kolink HDSUB3U3 házat, amivel viszont tökéletesen megy azóta is a WD Red 3TB, Beelink Mini MX III kombó.
A4 Teamnél vettem a Borárosnál, kifejezetten pozitív tapasztalat volt, nagyon segítőkészek voltak.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ricsif12
üzenetére
Nekem is gondom volt a Beelink MXIII + Sharkoon Swift Case Pro 3.0, 2TB WD Red-el. Box kikapcsolása után tovább pörgött a vinyó és soha nem állt le. Régi 2TB WD Elements-el nincs ilyen probléma. Lehet az MXIII, 3,5"-nél csak a gyári külső vinyókat szereti.
Sharkoon Swift Case Pro 3.0, 2TB WD Red-el, WD TV Live-al megy problémamentesen. Azt leszámítva, hogy a piros LED világít kikapcsolás után. Sharkoon szerint nem világíthatna, de van egy másik, az is világít laptopnál.Lehet itt tudnak segíteni.
-
ricsif12
csendes tag
válasz
ricsif12
üzenetére
Most egy no-name HDD dokkolóval kipróbálva nagyon úgy tűnik, hogy a Beelink Mini MX III + LibreELEC 8.1.10 nem működik együtt a Sharkoon Swift Case Pro 3.0 USB-vel. A házra felraktam már másik FW-t is (mert gyanús volt, hogy lehet valami takarékos üzemmódba rakja), illetve crontabból is írtam a diszkre, hátha...
Szóval sajnos pár perc elteltével az ext4-es csatolást ro-ba csatolja, írási hibára hivatkozva (az új 3TB WD Rednél és egy régi 1TB WD Greennél is ez a hibajelenség, viszont a 3TB WD Red a dokkolóval kitűnően ment 2 napot, az 1TB WD Green pedig a régi házzal folyamatosan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- Jövedelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself