Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kury
csendes újonc
Jó lett. Youtube szórakozik. Az FTMC médiatára nagyon gáz, nem lehet állítgatni. Amúgy minden leállítás után dob egy hibaüzenetet, de tényleg mindent visz. Valahogy olyan fakók a szinei ennek az egész rendszernek. Csinálok egy backupot, az lesz a kályha, aztán ha van időm próbálkozom még ezzel azzal. Nekem tetszik ez a H96 Pro+, úgyis megtalálom a tökéletes romot rá 😀
-
mexel
veterán
Szerzek majd egy S912-est, biztos hogy még valami kell hozzá hogy működjön a dolog, akkora eltérések nem lehetnek szerintem a droid alatt. Valószínű ott hiányzik még valami a rendszerből amit a 905-ösökbe beraktak. Ha lesz valami akciós darab majd rendelek egyet tesztelni.
-
mexel
veterán
Sajnos már kb az 5. olyan visszajelzést kapom hogy S912-n nem nagyon működik pixelesedésre a megoldás.
Volt olyan típus amin igen legalábbis ezt írták, de H96-on és még valamelyiken nem volt jó, majd megkeresem a típusokat amit írtak akik próbálták és be is írom majd a leírásba.
Kellene majd szereznem egy ilyen boxot is, azokat még nem teszteltem, ha lesz valahol valami akciós veszek egyet azt hiszem hogy megnézzem ott mi a gond.Upo: a napokban én is leltározgattam a cuccok között mert kerestem valamit és még igen sok htpc építésből visszamaradt cuccot találtam, többek között pár lejátszót is amikre ez a sors várt volna régen hogy átépítsem őket
Még pico tápot is találtam, talán tényleg lehetne egy tx3-ból csinálni valamit ismét ( nem mintha sok értelme lenne, csak miért ne.
Igaz idő az megint nem lesz rá... -
a2d2
addikt
Szerintem ezt még azért próbáld ki, mert nekem nagyon bejött a frissítés. Egy youtube kliens telepítésen kívül romfrissítés utáni állapotban tökéletes a lejátszás rajta, se szaggatás, se pixelesedés, kadenciahelyes lejátszás, mi kell még?
Persze a szokásos vertical sync blank ki meg change refresh on start/stop vagy always beállítása után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt olyan típus amin igen legalábbis ezt írták, de H96-on és még valamelyiken nem volt jó, majd megkeresem a típusokat amit írtak akik próbálták és be is írom majd a leírásba.
Igaz idő az megint nem lesz rá...
vargalex
DoItYourself