Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az aktív 3D-hez a legjobb a FHD 3D MVC (.iso-ban, vagy akár .mkv-ban). Az Amlogic ennek a felbontását "megfelezi", így nem használod ki a FHD 3D előnyét. De állítólag még így is jobb, mint az eleve felezett SBS vagy OU 3D videók. De ha vissza olvasol csicsit, láthatod, hogy elég hektikus és rendszer verzió függő ez a 3D is az Amlogic-on -nekem legalábbis ez jött le- és vannak akik panaszkodnak, hogy nem túl élvezhető.
-
DoItYourself
Topikgazda
Jelenleg az az állás, hogy le tud játszani mindenféle 3D formátumot a LE/CE is, tehát fullhd 3d iso, mvc mkv, hsbs, htab, stb. de a kimenet az, ami csak felezett. Az OSMC-nél próbálkoznak az igazi 3D frame packed kimenet fejlesztésével, ami egyszer lehet, hogy benne lesz a LE/CE verziókban, de erre alapozni nem lehet. Az összefoglalóban vannak említve olyan lejátszók, amik már most tudják ezt.
-
dwiki
senior tag
Mi az hogy "fullos" 3D? Bár lehet nem vagyok a legalkalmasabb személy a válaszra, lévén tegnap érkezett meg a kütyüm de a 3D-t gyorsban kipróbáltam, 2 filmnél, és tökéletes volt. Bár nekem LG TV-m van, passzív 3D-vel (szemüveggel) és azt se figyeltem half-ou vagy half-sbs a két film.
Én Mecool bb2 -t vettem.
(ui.: egyből ment fel a coreELec, az könnyen felpattant, elsőre jók a tapasztalatok, ami hiányzik a pointeres távkapcsoló amit LG-nél nagyon megszoktam és megszerettem)
szerk: Jahh látom akkor azt meg is válaszolták, hogy nincs fullos 3D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself